Η Πάρος στον αστερισμό του 'Crios'

Ένα φρέσκο Beach Bar & Restaurant στην αμμουδιά του Κριού εμπλουτίζει το θερινό fine living by the sea στη δημοφιλή Κυκλάδα.

Το νέο Crios Beach Bar & Restaurant στην παραλία Κριός, στην Πάρο

Η παρά θίν' αλός πλευρά της Πάρου έχει αποκτήσει εδώ λίγες ημέρες -πιο συγκεκριμένα, από τις 6 Ιουλίου- μία νέα ολοήμερη προσθήκη, που συνδυάζει την lifestyle θερινή ευζωία με μία ξεχωριστή γευστική πρόταση. Το Crios Beach Bar & Restaurant πιάνει πόστο στην αμμουδιά της ομώνυμης παραλίας και συστήνεται σε μία ιδιαίτερη ολοήμερη πρόταση. 

Μία καινούρια παριανή πρόταση

Ξαπλώστρες στην παραλία, η lounge area και το μπαρ, συν τον χώρο του εστιατορίου και εκείνον των shops (έως τώρα συναντάς μία μπουτίκ ρούχων και ένα κατάστημα οπτικών) συνθέτουν το χωροταξικό σκηνικό, στο άνετο σύμπαν που δημιουργήθηκε στα βορειοδυτικά της δημοφιλούς Κυκλάδας και μόλις λίγα λεπτά από την Παροικιά. 

Crios Beach Bar & Restaurant 7

Γήινα χρώματα, κυκλαδίτικο λευκό, φυσική πέτρα και ξύλο, μοντέρνες γραμμές συνθέτουν το αισθητικό μοτίβο στο Crios Beach Bar & Restaurant ενώ η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, όπως άλλωστε και η απόλυτη εναρμόνιση με το φυσικό τοπίο. Σε αυτά προσθέτεις μια απροσποίητα φιλόξενη ατμόσφαιρα και έχεις τη συνολική εικόνα.

Crios Beach Bar & Restaurant 5

Πολύ σημαντικό ρόλο εδώ παίζει η κουζίνα, τη γενική επιμέλεια της οποίας έχει ο βραβευμένος σεφ Ιπποκράτης Αναγνωστέλης και την άμεση επίβλεψη και καθημερινή φροντίδα ο head chef Σπύρος ΔήμητσαςΒασισμένη στην απλότητα της ελληνικής παράδοσης, κυκλαδίτικες ιδέες και μεσογειακή comfortιά, η γευστική πρόταση εδώ ποντάρει σε τοπικά και εποχιακά προϊόντα, που προσεγγίζονται με μοντέρνες ιδέες και μεταμορφώνονται σε ευανάγνωστα πιάτα.

Crios Beach Bar & Restaurant 1

Crios Beach Bar & Restaurant 2

Έτσι, δοκιμάζεις πιάτα σαν τις βραστές πατάτες με καπνιστό χέλι και beurre blanc, καλοκαιρινή μελιτζανοσαλάτα (ψητή, της στιγμής, με φρέσκο κρεμμύδι, ξύδι, ελαιόλαδα και δυόσμο), ψητό μπαρμπούνι με σαλάτα από άλγη και σάλτσα από οστρακοειδή ή τα μακαρόνια βρασμένα σε ελαφρύ ζωμό από αρνί, με στακοβούτυρο, πρόβειο προσούτο και κρέμα από ξηρό ανθότυρο. 

Crios Beach Bar & Restaurant 6

Crios Beach Bar & Restaurant 4

Υπάρχει επίσης και ένα snack menu, διαμορφωμένο για την παραλία καθώς και σούσι για όλες τις πτυχές του Crios Beach Bar & Restaurant (με λιγότερες επιλογές όμως για την παραλία). Όσον αφορά τα γλυκά, φέρουν την υπογραφή του γνωστού pastry chef Δημήτρη Χρονόπουλου.

Παράλληλα και συμπληρωματικά, υπάρχει μία φροντισμένη λίστα κρασιών από τον 'Άγγελο Αγγελόπουλο, που αγαπά τον ελληνικό αμπελώνα αλλά φιλοξενεί και οινικά φαβορί από τον διεθνή, ενώ ο Παναγιώτης Λάττος είναι εκείνος που μεριμνά για όσα προκύπτουν από την μπάρα, με μία σωστά δομημένη κάβα.

Crios Beach Bar & Restaurant 8

Εξίσου σημαντικό κεφάλαιο εδώ είναι η μουσική, με έθνικ και house ακούσματα να καταλαμβάνουν τη μερίδα του λέοντος, με την ηχητική γκάμα ωστόσο να προσαρμόζεται σε περιστάσεις και διάθεση, κάθε φορά. Κάθε Κυριακή, το Crios Beach Bar & Restaurant φιλοξενεί στα απογευματινά του sets (από τις 17.00), guest DJs από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Tέλος, ένα άλλο ατού είναι πως δεν υπάρχει ιδανικότερη ώρα για να το επισκεφθεί κανείς. Βλέπεις, κάθε ώρα της ημέρας σου προσφέρεται και κάτι διαφορετικό, στο κατάλληλο ύφος. 


Info

Παραλία Κριός, Πάρος
Τηλ. 2284300836, 6989000555
www.criosparos.com
Καθημερινά 10.00 - 20.00

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

To 'Kalimeres Bistro' στρέφει τα φώτα στου Ψυρρή

Όσα καθιστούν ιδανικό προορισμό το ολοήμερο σποτ που συνέβαλε στην αναγέννηση του Ψυρρή.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/07/2024

'Ora' για μπάρμπεκιου δίπλα στο κύμα

Τα BBQ Nights του 'One&Only Aesthesis' δίνουν άλλον γευστικό αέρα στις καλοκαιρινές Πέμπτες.

Τα εστιατόρια του ζεν "Amanzoe" ανοίγουν στους εξωτερικούς επισκέπτες και πήραμε μια γεύση

Το κορυφαίο resort ανοίγεται για πρώτη φορά γενναιόδωρα στο ελληνικό κοινό και τους εξωτερικούς επισκέπτες. Μπορείς να χαρείς μια εξαιρετική εμπειρία απολαμβάνοντας συναρπαστικό τοπίο στη γαλήνη του ηλιοβασιλέματος, εξαιρετικά κοκτέιλ, και γιαπωνέζικη κουζίνα επιπέδου στο εστιατόριο "Nama".

Ξέρουμε πού θα απολαύσεις την Πανσέληνο του Ελαφιού

Εστιατόρια και μπαρ σε ταράτσες της Αθήνας για το υπέροχο φεγγάρι του Ιουλίου.

Το Βερολίνο είναι μια σπουδή στη γαστρονομική ποικιλομορφία και αυτά είναι μερικά ξεχωριστά εστιατόρια που την κάνουν πράξη

Συνυφαίνοντας κλασικά και σύγχρονα ρεύματα σε εστιατόρια που απαγορεύουν τις φωτογραφίες, με "υπερ-τοπική" και "fine-casual" γαστρονομία, φυσικά κρασιά να ρέουν σε αφθονία και βινύλια να παίζουν στα ηχεία δυνατά, η ιστορική γερμανική πρωτεύουσα είναι μια σπουδή στην ποικιλομορφία.

Τρία τίμια μεζεδοπωλεία της Αθήνας που αγνοεί ο αλγόριθμος

Τρεις τίμιες ιστορίες για τρία τίμια μεζεδοπωλεία- αναχώματα του φασεϊσμού, που μάλλον δεν τα ξέρει ούτε ο αλγόριθμος.

Μοναδικές γευστικές εμπειρίες μετά μουσικής στη Σίφνο

Ξεκινώντας από την ερχόμενη Παρασκευή 19 Ιουλίου, το εστιατόριο του NŌS Hotel &Villas σου προτείνει 4 μουσικές βραδιές και υπόσχεται ένα Σιφνιώτικο καλοκαίρι που εγείρει όλες τις αισθήσεις