"Bored": Η χαρά του slow living στο Χαλάνδρι

Bored

Η γοητεία της απραξίας γίνεται πράξη, μέρα νύχτα, στον δροσερό "νησιώτικο" κήπο της κομψά ανακαινισμένης μονοκατοικίας με τις design λεπτομέρειες στο Χαλάνδρι, σε έναν all-day προορισμό όπου χαίρεσαι να… βαριέσαι!

Bored

Ο ιδιοκτήτης Λουίζος Κωσταντίνου έχει περάσει την προσωπικότητά του στο χώρο, φροντίζοντας για κάθε λεπτομέρεια, και το αποτέλεσμα τον δικαιώνει. Από τις σπιτικές λεμονάδες και το λαχταριστό brunch δίπλα στους μυρωδάτους καφέδες μέχρι τα καλοφτιαγμένα tapas που προσγειώνονται στα πανέμορφα μαρμάρινα και ξύλινα τραπέζια: pinsa με κατσικίσιο τυρί, σύκο και ρόκα, gravlax σολομού με πίκλα φινόκιο, τυρί κρέμα και πέρλες αντζούγιας, αρωματικό σεβίτσε…

Bored

Λαχταριστές σαλάτες δίνουν τη σκυτάλη σε φάβα Πέλλας με chorizo, burger, σπαγγέτι aglio olio, αλλά και ταλιάτα ή φιλέτο μπακαλιάρου πανέ με πάνκο και καπνιστή πάπρικα, καρπάτσιο από παντζάρι μαριναρισμένο με παλαιωμένο λευκό μπαλσάμικο, πίκλα τζίντζερ, φύλλα κάππαρης και σος ρεμουλάντ, τα οποία θα ταιριάξετε με επιλογές από την ενδιαφέρουσα wine list, ενώ όσο προχωράει η ώρα, τα κοκτέιλ και τα uptempo vibes φτιάχνουν ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. 

Λεωφ. Πεντέλης 15, Χαλάνδρι, 2106816452, 6948091245, www.boredhub.gr
Bored.chalandri, bored_chalandri

Περισσότερες πληροφορίες

Bored C' mon hub

Λεωφ. Πεντέλης 15, Χαλάνδρι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τελικά, που θα φάμε έναν καλό μουσακά στην Αθήνα;

Εκείνα τα μέρη της πόλης που σέβονται το (περίπου) εθνικό μας φαγητό, γητεύουν γευστικά κηπευτικά, καλμάρουν μπαχαρικά και στρώνουν χοντρόκοκκο κιμά, προτού δαμάσουν τα κύματα της μπεσαμέλ.

Τα σουβλάκια του κέντρου

Ένα update στα σημεία του αθηναϊκού downtown που αποθεώνουν το εθνικό street food.

"Coda Dessert Dining": Το γλυκό με νέους κανόνες

Επαναπροσδιορίζοντας τις νόρμες της καλοφαγίας, ο René Frank, chef-συνιδιοκτήτης του πρώτου -και μοναδικού- εστιατορίου επιδορπίων στη Γερμανία, καλιμπράρει την τέχνη της ζαχαροπλαστικής σε στέρεες γευστικές ερμηνείες.

Point A: Δείπνο και ποτό υπό το βλέμμα της Ακρόπολης!

Το πιο όμορφο rooftop της Αθήνας, το Point A Restaurant & Bar, είναι εδώ για ακόμα μία χρονιά.

Gargaretta: Έμπνευση από μία από τις παλαιότερες γειτονιές της Αθήνας!

Η Gargaretta δεν είναι απλά ένα όνομα αλλά μία ολόκληρη αναδρομή στην ιστορία της ομώνυμης Αθηναϊκής συνοικίας, Γαργαρέττα.