"The Neighbors Upstairs" / "The Neighbors By The Sea": Δύο νόστιμοι καλοκαιρινοί προορισμοί χαλάρωσης

The Neighbors Upstairs

"The Neighbors Upstairs"

Ένα στιλάτο καταφύγιο απόδρασης στην καρδιά της Αθήνας σας περιμένει στο rooftop bar του "NLH Monastiraki Hotel" της αλυσίδας lifestyle hotels NLH, που αναζητά ιδιαίτερες γειτονιές για να δημιουργήσει μοντέρνες κοινότητες φιλοξενίας και απόλαυσης. Στο "The Neighbors Upstairs", σε ένα χώρο urban κομψότητας, που περιβάλλεται από τα αρώματα του μεσογειακού κήπου και απολαμβάνει πανοραμική θέα στην Ακρόπολη, θα απολαύσετε signature cocktails, μεσογειακά Spitz και ορεκτικές μπουκιές, όπως τραγανές pinsa και ποικιλίες τυριών και αλλαντικών, από το απόγευμα έως αργά το βράδυ, συνοδεία lounge μουσικής. 

The Neighbors Upstairs

"NLH Monastiraki Hotel", Αθηνάς 35, Μοναστηράκι, 2103210401-406, 
www.nlh.gr/hotels/athens-monastiraki/roof-bar-lounge/,   
theneighborsupstairsofficial, the.neighbors.upstairs

The Neighbors By The Sea

"The Neighbors By The Sea"

Κατεβαίνοντας παραλία, και συγκεκριμένα στο Μάτι, μόλις 40 λεπτά από την Αθήνα, σε μια μοναδική βεράντα με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα, στο στιλάτο lifestyle hotel "NLH Mati Seafront Hotel", το all-day restaurant & cocktail bar "The Neighbors By The Sea" συνδυάζει μοναδικά θέα, ξεγνοιασιά και ξεχωριστές γευστικές επιλογές για κάθε ώρα και διάθεση. Το πρωί ξεκινά με βουτιές, χειροποίητα σνακ και διάθεση διακοπών, ενώ το βράδυ η ατμόσφαιρα γίνεται πιο ρομαντική, με τον ατμοσφαιρικό φωτισμό και τη lounge μουσική να στρώνουν το ιδανικό χαλί για να απολαύσετε τις εμπνευσμένες γευστικές προτάσεις από το σεφ Απόστολο Τάκουλα, που έχουν αναδείξει το εστιατόριο σε προορισμό για τις γύρω περιοχές. Signature και classic cocktails αλλά και ειδικές γευσιγνωστικές βραδιές και parties κάνουν και τους δύο προορισμούς τους ιδανικούς καλοκαιρινούς μας γείτονες!      

The Neighbors By The Sea

"NLH Mati Seafront Hotel", Λεωφ. Ποσειδώνος 37, Μάτι Αττικής, 2294152162, 
https://www.nlh.gr/hotels/athens-mati/the-hotel/, the.neighbors.by.the.sea.official,   the.neighbors.by.the.sea

Περισσότερες πληροφορίες

Neighbors Upstairs (The)

Αθηνάς 35, Μοναστηράκι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τελικά, που θα φάμε έναν καλό μουσακά στην Αθήνα;

Εκείνα τα μέρη της πόλης που σέβονται το (περίπου) εθνικό μας φαγητό, γητεύουν γευστικά κηπευτικά, καλμάρουν μπαχαρικά και στρώνουν χοντρόκοκκο κιμά, προτού δαμάσουν τα κύματα της μπεσαμέλ.

Τα σουβλάκια του κέντρου

Ένα update στα σημεία του αθηναϊκού downtown που αποθεώνουν το εθνικό street food.

"Coda Dessert Dining": Το γλυκό με νέους κανόνες

Επαναπροσδιορίζοντας τις νόρμες της καλοφαγίας, ο René Frank, chef-συνιδιοκτήτης του πρώτου -και μοναδικού- εστιατορίου επιδορπίων στη Γερμανία, καλιμπράρει την τέχνη της ζαχαροπλαστικής σε στέρεες γευστικές ερμηνείες.

Point A: Δείπνο και ποτό υπό το βλέμμα της Ακρόπολης!

Το πιο όμορφο rooftop της Αθήνας, το Point A Restaurant & Bar, είναι εδώ για ακόμα μία χρονιά.

Gargaretta: Έμπνευση από μία από τις παλαιότερες γειτονιές της Αθήνας!

Η Gargaretta δεν είναι απλά ένα όνομα αλλά μία ολόκληρη αναδρομή στην ιστορία της ομώνυμης Αθηναϊκής συνοικίας, Γαργαρέττα.