Beefbar Mykonos: Παραθαλάσσια ανεμελιά και καρνιβορική τελειότητα

H premium πρώτη ύλη συναντά την ανέμελη καλοφαγία σε μία από τις πιο ιδιαίτερες διευθύνσεις της Μυκόνου, στην παραλία του Αγίου Ιωάννη.

Beefbar Mykonos: Παραθαλάσσια ανεμελιά και καρνιβορική τελειότητα

Αν το Μόντε Κάρλο -μέρος στο οποίο γεννήθηκε το brand- είναι το σπίτι του Beefbar, τότε η Μύκονος είναι δίχως αμφιβολία το αγαπημένου του εξοχικό. Κι αυτό γιατί στο περίφημο διεθνές concept υψηλής κρεατοφαγίας μοιάζει να ταιριάζει απόλυτα η μαγνητική ενέργεια, το φως και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα της πιο διάσημης Κυκλάδας. Το Beefbar Mykonos επιστρέφει για ένα ακόμη θέρος στην ατμοσφαιρικά καλοκαιρινή αυλή του, που λούζεται από το φως της καλαμωτής, δροσίζεται από τα δέντρα καταμεσής της, αντλεί έμπνευση από την παραλία του Αγίου Ιωάννη και επικεντρώνει τη γευστική της δράση στα μαρμάρινα τραπέζια - με κομψότατη όψη που παραπέμπει στο 'μαρμάρωμα' των κρεατικών.

Κορυφαίο brand σε μυκονιάτικο ρυθμό

Beefbar Mykonos 2024 1

Σε αυτό το χαρούμενο, casual chic και εξόχως μεσογειακό τερέν λοιπόν, ο ταλαντούχος σεφ Γιάννης Μπάμπαλης κρατά τα ηνία μίας elegant και ταυτόχρονα ζουμερής κουζίνας, εκτελώντας με απίστευτη ακρίβεια τις best seller συνταγές του brand αλλά προσαρμόζοντας στα Beef, Reef, Leaf μενού και δικές του προτάσεις και πινελιές, σε ένα μπλεντάρισμα ιντριγκαδόρικα απολαυστικό.

Beefbar Mykonos 2024 8

Επιβεβαιώνουν του λόγους το ασφαλές επιλογές όπως ο φινετσάτος ταραμάς τόνου με yuzu, κάπαρη και αντζούγια, η κυκλαδίτικη σαλάτα με cherry tomatoes, αβοκάντο, γαλοτύρι, κρουτόν χαρουπιού και μάραθο ή το σεβίτσε rosado με λαβράκι, γλυκοπατάτα, σος raspberry, κινόα και τρούφα, πριν ακολουθήσουν κάποια από τα πιο βαριά χαρτιά της Beefbar γαστρονομικής φιλοσοφίας.

Beefbar Mykonos 2024 2

Ακριβώς εκεί παίζουν δηλαδή πιάτα σαν τον μοναδικό στο είδος του Kobe γύρο, τα τραγανά tacos με τόνο, το black beef (η ευφάνταστη προσαρμογή κορυφαίας ποιότητας μοσχαριού στο δημοφιλές black cod), η μπολονέζ με wagyu και ο άχαστος συνδυασμός filet-frites & Beefbar sauce. Προφανώς, δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν κορυφαίες κοπές σε ευφάνταστες προτάσεις.

Beefbar Mykonos 2024 3

Beefbar Mykonos 2024 6

Beefbar Mykonos 2024 7

Beefbar Mykonos 2024 5

Κάθε γεύμα εδώ κορυφώνεται εξίσου εντυπωσιακά γλυκά - δοκιμάζεις δίχως φόβο και πάθος το Baklava Cheesecake με καραμελωμένο φύλλο Βηρυτού και φιστίκι.

Πολύ αξιόλογη και η δουλειά στο πεδίο των cocktails, εκεί όπου μεταξύ άλλων μεριμνά και η ομάδα της Etiquette, των βραβευμένων bartenders Γεωργία Γεωργακοπούλου, Λευτέρη Πετρογεωργάκη και Νίκου Σουρμπάτη.


Info

Beefbar Mykonos
Bill & Coo Hotel, Άγιος Ιωάννης, Μύκονος
Τηλ. 6956 600169
beefbar.com/mykonos

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.