"Olive Garden": Σοφιστικέ ελληνική κουζίνα με φόντο την Ακρόπολη στο εμβληματικό "Titania Hotel Athens"

Olive Garden

Δημιουργική κουζίνα με ελληνικό πρόσημο, καλοφτιαγμένα κοκτέιλ και μια θέα που κόβει την ανάσα συνθέτουν την κομψή downtown εμπειρία στο "Olive Garden". To rooftop bar & restaurant του "Τitania" υποδέχτηκε το καλοκαίρι με αέρα ανανέωσης μετά την ένταξη του ξενοδοχείου στο πορτφόλιο του ομίλου Χατζηλαζάρου, H Hotels Collection. 

Olive Garden

Το μοντέρνας αισθητικής εστιατόριο με πανοραμική θέα στην Ακρόπολη, τον Λυκαβηττό και την Αθήνα, δεσπόζει στον 11ο όροφο του ξενοδοχείου, ιδανικό τόσο για το μεσημέρι όσο και για το βράδυ. Το μεσημεριανό μενού επιχειρεί μια έξυπνη εισαγωγή στον ελληνικό μεζέ μέσα από πιάτα με προχωρημένες τεχνικές που αναδεικνύουν τα καλά του τόπου: φάβα Σαντορίνης, αγιορείτικη μελιτζανοσαλάτα, κοπανιστή, μαραθόπιτα, αλλά και δροσερές σαλάτες με ντόπια τυριά, παραδοσιακά ζυμαρικά κ.ά. Τα κυρίως μιλάνε μια γλώσσα ακόμα πιο comfort, όπως τα μπριζολάκια "αλά κοντοσούβλι", ο vegan μουσακάς ή το λαβράκι με τσιγαριστά βλίτα.

Olive Garden

Τα "must" του dinner menu ξεκινούν το δίχως άλλο από τα ωμά –σεβίτσε τσιπούρας, καρπάτσιο βουβαλιού Κερκίνης, σούπα χωριάτικης σαλάτας– και συνεχίζονται με το ιωδιούχο γιουβετσάκι με γαρίδες, το ριζότο καπνιστής μελιτζάνας ή το "εξοχικό" κατσικάκι. 

Πανεπιστημίου 52, κέντρο, 2103326000, FB: Titania Hotel, IG: olive_garden_athens

Περισσότερες πληροφορίες

Olive Garden (The)

(ξεν. «Titania») Πανεπιστημίου 52, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.