"Olive Garden": Σοφιστικέ ελληνική κουζίνα με φόντο την Ακρόπολη στο εμβληματικό "Titania Hotel Athens"

Olive Garden

Δημιουργική κουζίνα με ελληνικό πρόσημο, καλοφτιαγμένα κοκτέιλ και μια θέα που κόβει την ανάσα συνθέτουν την κομψή downtown εμπειρία στο "Olive Garden". To rooftop bar & restaurant του "Τitania" υποδέχτηκε το καλοκαίρι με αέρα ανανέωσης μετά την ένταξη του ξενοδοχείου στο πορτφόλιο του ομίλου Χατζηλαζάρου, H Hotels Collection. 

Olive Garden

Το μοντέρνας αισθητικής εστιατόριο με πανοραμική θέα στην Ακρόπολη, τον Λυκαβηττό και την Αθήνα, δεσπόζει στον 11ο όροφο του ξενοδοχείου, ιδανικό τόσο για το μεσημέρι όσο και για το βράδυ. Το μεσημεριανό μενού επιχειρεί μια έξυπνη εισαγωγή στον ελληνικό μεζέ μέσα από πιάτα με προχωρημένες τεχνικές που αναδεικνύουν τα καλά του τόπου: φάβα Σαντορίνης, αγιορείτικη μελιτζανοσαλάτα, κοπανιστή, μαραθόπιτα, αλλά και δροσερές σαλάτες με ντόπια τυριά, παραδοσιακά ζυμαρικά κ.ά. Τα κυρίως μιλάνε μια γλώσσα ακόμα πιο comfort, όπως τα μπριζολάκια "αλά κοντοσούβλι", ο vegan μουσακάς ή το λαβράκι με τσιγαριστά βλίτα.

Olive Garden

Τα "must" του dinner menu ξεκινούν το δίχως άλλο από τα ωμά –σεβίτσε τσιπούρας, καρπάτσιο βουβαλιού Κερκίνης, σούπα χωριάτικης σαλάτας– και συνεχίζονται με το ιωδιούχο γιουβετσάκι με γαρίδες, το ριζότο καπνιστής μελιτζάνας ή το "εξοχικό" κατσικάκι. 

Πανεπιστημίου 52, κέντρο, 2103326000, FB: Titania Hotel, IG: olive_garden_athens

Περισσότερες πληροφορίες

Olive Garden (The)

(ξεν. «Titania») Πανεπιστημίου 52, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: Αποκαλόκαιρο γεμάτο νοστιμιά στην Πάρο και την Αντίπαρο

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές. Εξαιρετική αφορμή για να ανακαλύψουμε τα καλύτερα εστιατόρια της Πάρου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
04/10/2024

Joan Roca: Μια συζήτηση με τον σεφ-ποιητή της Καταλονίας

Μετά από πολλές επισκέψεις στο "El Celler de Can Roca", καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο το 2013 και 2015, συναντήσαμε τον επικεφαλής του Joan Roca, στα Culinary Journeys του "Daios Cove Resort" στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης και κάναμε μια συζήτηση εκ βαθέων.

Γεύσεις και ατμόσφαιρα για κάθε διάθεση στο Νέο Ψυχικό

Από casual burger joints μέχρι elegant bistrot, ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στο Νέο Ψυχικό έχει ενδιαφέρουσες επιλογές.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: Ιδού η αφορμή για εξαιρετικό γευστικό τουρ στην Πελοπόννησο

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές. Εξαιρετική αφορμή για μια περιήγηση στις γαστρονομικές ομορφιές της Πελοποννήσου.

Η Miyoko Schinner είναι μια vegan αντάρτισσα

H Ιαπωνο-Αμερικανή vegan chef και επιχειρηματίας μιλά στο "α" λίγο πριν την εμφάνισή της στην σκηνή του TEDx Athens για τη γαστρονομική της επανάσταση, τα φυτικής προέλευσης προϊόντα και πώς ο διατροφικός ακτιβισμός άλλαξε τη ζωή της.

Preview: Ο Άνταμ Κοντοβάς σε fusion με το "Rock ‘n’ Roll"

O δημοφιλής out of the box σεφ αλλάζει ριζικά το μενού του εμβληματικού μπαρ-ρεστοράν.

Γευστική βόλτα στην Καλλιθέα: Από fine dining μέχρι θαλασσινά μεζεδάκια

Η Καλλιθέα προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία γευστικών επιλογών, και ακολουθούν πέντε εστιατόρια που καλύπτουν από fine dining εμπειρίες μέχρι all-day στέκια και παραδοσιακές γεύσεις.