Δημιουργική κουζίνα με ελληνικό πρόσημο, καλοφτιαγμένα κοκτέιλ και μια θέα που κόβει την ανάσα συνθέτουν την κομψή downtown εμπειρία στο "Olive Garden". To rooftop bar & restaurant του "Τitania" υποδέχτηκε το καλοκαίρι με αέρα ανανέωσης μετά την ένταξη του ξενοδοχείου στο πορτφόλιο του ομίλου Χατζηλαζάρου, H Hotels Collection.
Το μοντέρνας αισθητικής εστιατόριο με πανοραμική θέα στην Ακρόπολη, τον Λυκαβηττό και την Αθήνα, δεσπόζει στον 11ο όροφο του ξενοδοχείου, ιδανικό τόσο για το μεσημέρι όσο και για το βράδυ. Το μεσημεριανό μενού επιχειρεί μια έξυπνη εισαγωγή στον ελληνικό μεζέ μέσα από πιάτα με προχωρημένες τεχνικές που αναδεικνύουν τα καλά του τόπου: φάβα Σαντορίνης, αγιορείτικη μελιτζανοσαλάτα, κοπανιστή, μαραθόπιτα, αλλά και δροσερές σαλάτες με ντόπια τυριά, παραδοσιακά ζυμαρικά κ.ά. Τα κυρίως μιλάνε μια γλώσσα ακόμα πιο comfort, όπως τα μπριζολάκια "αλά κοντοσούβλι", ο vegan μουσακάς ή το λαβράκι με τσιγαριστά βλίτα.
Τα "must" του dinner menu ξεκινούν το δίχως άλλο από τα ωμά –σεβίτσε τσιπούρας, καρπάτσιο βουβαλιού Κερκίνης, σούπα χωριάτικης σαλάτας– και συνεχίζονται με το ιωδιούχο γιουβετσάκι με γαρίδες, το ριζότο καπνιστής μελιτζάνας ή το "εξοχικό" κατσικάκι.
Πανεπιστημίου 52, κέντρο, 2103326000, FB: Titania Hotel, IG: olive_garden_athens