"Quaranta": Πώς λένε "all-day" στα ιταλικά;

Quaranta © Λεωνίδας Τούμπανος

Η Αγίου Κωνσταντίνου, ο δημοφιλής εμπορικός δρόμος του Αμαρουσίου, έχει ως δορυφόρο της δημοτικότητάς του το all day "Quaranta", ένα σποτ υψηλών προδιαγραφών και δυνατής ενέργειας. To ζωηρό στέκι υποδέχεται καθημερινά ένα πολυσυλλεκτικό κοινό που "διψάει" για καλό καφέ, ενδιαφέρουσα ιταλική κουζίνα και ψαγμένα κοκτέιλ.

Quaranta

Όλη η δράση αναπτύσσεται στον ντιζαϊνάτο χώρο με τους γήινους χρωματισμούς: απ’ τα τραπέζια περνούν ενδιαφέρουσες ιταλικές σπεσιαλιτέ, όπως χειροποίητα panini με αναπάντεχα υλικά, pinsa bianca χωρίς σάλτσα ντομάτας και ωραίες δροσερές σαλάτες, ιδανικές για τις θερμότερες καλοκαιρινές μέρες. Σημειώστε πως εδώ η ρωμαϊκή pinsa είναι στα καλύτερά της, αφού χάρη στο άψογο ψήσιμό της η ζύμη αποκτά τέλεια τραγανή υφή, ενώ ειδική μνεία αξίζει η pancetta e ricotta με φρέσκια μοτσαρέλα, πανσέτα, ρικότα, βασιλικό και παρμεζάνα.

Quaranta

Η μέρα ξεκινάει δυναμικά με specialty καφέδες και θρεπτικά αναζωογονητικά smoothies, τα οποία το βράδυ δίνουν τη σκυτάλη σε μια πλούσια γκάμα από aperitivi. Δοκιμάστε και δεν θα χάσετε τα Detox spritz με Lillet blanc, λικέρ πράσινου μήλου, σιρόπι αγγουριού και prosecco, καθώς και το Bull spritz με Campari, Aperol, Red Bull καρπουζιού και αγγούρι. 

Αγίου Κωνσταντίνου 40, Μαρούσι, 2106100005

Περισσότερες πληροφορίες

Quaranta

Αγίου Κωνσταντίνου 40, Μαρούσι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
20/11/2024

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.

8 γευστικές στάσεις στο Κολωνάκι

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στο Κολωνάκι συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από ατμοσφαιρικά wine bars και κοσμοπολίτικα ψαροφαγικά στέκια, μέχρι μοντέρνα bistro και street food με δημιουργική υπογραφή.

Ο "Paleos" είναι αλλιώς

Αύρα από τα παλιά στον πεζόδρομο της Αδριανού φέρνει το καινούργιο αυτό μεζεδοπωλείο με τη χαλαρή ατμόσφαιρα και τις προσεγμένες γεύσεις που προορίζονται για τη μέση του τραπεζιού.