"The Foundry": Το πιο νόστιμο και fun rooftop του Ψυρρή ανανεώθηκε

The Foundry

Πάντα γευστικός, δημιουργικά "ανήσυχος" και σε party mood υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι ο πανέμορφος αστικός κήπος στο rooftop του "The Foundry Suites Athens" στου Ψυρρή. Η νέα συνεργασία με το Alchemy of flavours και την executive chef Μαρίνα Ντεμολλάι, που κάνει takeover στην κουζίνα κάθε Πέμπτη, φέρνει στην κατάφυτη ταράτσα με τις κληματαριές, τις λεβάντες, τα δεντρολίβανα και τις ροδιές, guest chefs που μας ταξιδεύουν θεματικά από τη Χαβάη και την τάση του Nikkei έως τη μοντέρνα ελληνική κουζίνα.

The Foundry

Τα full moon parties που διοργανώνονται κάθε μήνα με διαφορετικό DJ συνεχίζονται και φέτος, όπως και τα πάρτι με live μουσική, ξεκινώντας από τα μέσα του Ιουλίου. Φυσικά, οι αγαπημένες φρέσκες ναπολιτάνικες πίτσες, που φτιάχνονται μπροστά μας και ψήνονται στον Gozney Dome φούρνο, δίνουν το "παρών" και σε νέες γεύσεις, όπως και τα signature cocktails που είναι ιδανικά για after office drinks, από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 2 π.μ.

The Foundry

Όλα αυτά συνδυάζονται με αξέχαστη θέα στην Ακρόπολη, του Φιλοπάππου, το Αστεροσκοπείο, αλλά και την Τεχνόπολη, που απογειώνει την εμπειρία σε ένα κτίριο-στολίδι του 1930· ένα παλιό στοιχειοχυτήριο, που οι αρχιτέκτονες Μιλτιάδης Πορτοκάλης και Έφη Μαλανδράκη έχουν μεταμορφώσει σε υποδειγματικό boutique ξενοδοχείο. 

"The Foundry Suites Athens", Σαρρή 40, Ψυρρή, 6908688004, 
FB: The Foundry Suites Athens, IG: @thefoundryrooftop

Περισσότερες πληροφορίες

Foundry Rooftop Garden (The)

Σαρρή 40, Ψυρρή
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τελικά, που θα φάμε έναν καλό μουσακά στην Αθήνα;

Εκείνα τα μέρη της πόλης που σέβονται το (περίπου) εθνικό μας φαγητό, γητεύουν γευστικά κηπευτικά, καλμάρουν μπαχαρικά και στρώνουν χοντρόκοκκο κιμά, προτού δαμάσουν τα κύματα της μπεσαμέλ.

Τα σουβλάκια του κέντρου

Ένα update στα σημεία του αθηναϊκού downtown που αποθεώνουν το εθνικό street food.

"Coda Dessert Dining": Το γλυκό με νέους κανόνες

Επαναπροσδιορίζοντας τις νόρμες της καλοφαγίας, ο René Frank, chef-συνιδιοκτήτης του πρώτου -και μοναδικού- εστιατορίου επιδορπίων στη Γερμανία, καλιμπράρει την τέχνη της ζαχαροπλαστικής σε στέρεες γευστικές ερμηνείες.

Point A: Δείπνο και ποτό υπό το βλέμμα της Ακρόπολης!

Το πιο όμορφο rooftop της Αθήνας, το Point A Restaurant & Bar, είναι εδώ για ακόμα μία χρονιά.

Gargaretta: Έμπνευση από μία από τις παλαιότερες γειτονιές της Αθήνας!

Η Gargaretta δεν είναι απλά ένα όνομα αλλά μία ολόκληρη αναδρομή στην ιστορία της ομώνυμης Αθηναϊκής συνοικίας, Γαργαρέττα.