"Kalimeres Bistro": Παλιά Αθήνα with a twist

Kalimeres Bistro

Breakfast to brunch ή Lunch to dinner; Όποιο μενού κι αν προτιμήσετε, θα πάρετε μια γεύση από την easy going φιλοσοφία του "Kalimeres Bistro" στου Ψυρρή, όπου οι ώρες και τα γεύματα διαδέχονται χαλαρά και χωρίς πρόγραμμα το ένα το άλλο, πάντα παρέα με ψαγμένα ροφήματα και κοκτέιλ. Ούτως ή άλλως, θα επιστρέψετε ξανά και ξανά! "Kalimeres means good mornings – as many as you can taste..." λέει το μότο του φιλόξενου all-day spot στην καρδιά της Αθήνας και θα το ακολουθήσουμε κατά γράμμα για ένα ακομπλεξάριστο, fun και άκρως γευστικό καλοκαίρι.

Kalimeres Bistro

Η μέρα εδώ ξεκινά τεμπέλικα με κρουασάν κοτόπουλο, avocado toast και άχαστη στραπατσάδα και συνεχίζεται παρεΐστικα και αφοπλιστικά νόστιμα με λαχταριστές σαλάτες και comfort γεύσεις που ευνοούν τη μοιρασιά και συνδυάζουν την οικειότητα με τη φαντασία. Δίπλα τους σπέσιαλ κοκτέιλ που ανανεώνουν τα κλασικά, όπως το Greek Zombie με ούζο και τσίπουρο, ωραίες ιδέες σε spritz αλλά και virgin εκδοχές, όπως το Mojito ροδάκινο.

Kalimeres Bistro

Το φετινό καλοκαίρι, στο επίκεντρο μπαίνει ο νέος κήπος δίπλα στο παλιό αθηναϊκό σπίτι που στεγάζει το "Kalimeres Bistro", ο οποίος ετοιμάζεται να μας υποδεχθεί με ανοιγόμενη οροφή και κρεμαστά φυτά, για έξτρα δροσιά μαζί με την ταράτσα με τη signature θέα στην πόλη, τις σάλες σε διαφορετικά επίπεδα και τα τραπεζάκια στον πεζόδρομο της Τάκη. 

Kalimeres Bistro

Τάκη 14, Ψυρρή, 2114129537, www.kalimeres,gr, FB: Kalimeres, IG: @kalimeres.bistro

Περισσότερες πληροφορίες

Kalimeres Bistro

Τάκη 14, Ψυρρή
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: Αποκαλόκαιρο γεμάτο νοστιμιά στην Πάρο και την Αντίπαρο

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές. Εξαιρετική αφορμή για να ανακαλύψουμε τα καλύτερα εστιατόρια της Πάρου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
04/10/2024

Joan Roca: Μια συζήτηση με τον σεφ-ποιητή της Καταλονίας

Μετά από πολλές επισκέψεις στο "El Celler de Can Roca", καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο το 2013 και 2015, συναντήσαμε τον επικεφαλής του Joan Roca, στα Culinary Journeys του "Daios Cove Resort" στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης και κάναμε μια συζήτηση εκ βαθέων.

Γεύσεις και ατμόσφαιρα για κάθε διάθεση στο Νέο Ψυχικό

Από casual burger joints μέχρι elegant bistrot, ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στο Νέο Ψυχικό έχει ενδιαφέρουσες επιλογές.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: Ιδού η αφορμή για εξαιρετικό γευστικό τουρ στην Πελοπόννησο

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές. Εξαιρετική αφορμή για μια περιήγηση στις γαστρονομικές ομορφιές της Πελοποννήσου.

Η Miyoko Schinner είναι μια vegan αντάρτισσα

H Ιαπωνο-Αμερικανή vegan chef και επιχειρηματίας μιλά στο "α" λίγο πριν την εμφάνισή της στην σκηνή του TEDx Athens για τη γαστρονομική της επανάσταση, τα φυτικής προέλευσης προϊόντα και πώς ο διατροφικός ακτιβισμός άλλαξε τη ζωή της.

Preview: Ο Άνταμ Κοντοβάς σε fusion με το "Rock ‘n’ Roll"

O δημοφιλής out of the box σεφ αλλάζει ριζικά το μενού του εμβληματικού μπαρ-ρεστοράν.

Γευστική βόλτα στην Καλλιθέα: Από fine dining μέχρι θαλασσινά μεζεδάκια

Η Καλλιθέα προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία γευστικών επιλογών, και ακολουθούν πέντε εστιατόρια που καλύπτουν από fine dining εμπειρίες μέχρι all-day στέκια και παραδοσιακές γεύσεις.