"Gioma Meze": Δέκα χρόνια νοστιμιάς στον Άγιο Νικόλαο

Gioma Meze

Αν ψάχνετε το καλύτερο σημείο για να απολαύσετε τη θέα προς τη μαγευτική λίμνη του Αγίου Νικολάου, στη βεράντα του "Gioma Meze" θα βρείτε ακριβώς αυτό που ονειρευόσασταν. Αν, βέβαια, σας επιτρέψουν να πάρετε τα μάτια σας απ’ το τραπέζι οι φίνες γευστικές δημιουργίες που ετοιμάζει η κουζίνα!

Gioma Meze

Γιορτάζοντας φέτος τη δέκατη χρονιά του, το "Gioma Meze" υποδέχεται το καλοκαίρι με το πιο καλοδουλεμένο μενού στην ιστορία του και αποτίνει φόρο τιμής στη νοστιμιά της Κρήτης, της Ελλάδας και της Μεσογείου.

Gioma Meze

Πιάτα όπως το καρπάτσιο τόνου με λευκό ταραμά και σόγια, ο γαύρος μαρινέ με τουρσί μπάμιας ή το μπαρμπούνι σαβόρε με ντοματίνια, σταφίδες και δεντρολίβανο δίνουν το στίγμα της γεύσης που φέρνει στο πιο μαγικό σημείο του Αγίου Νικολάου ο consulting chef Γιώργος Χρονάκης, ενώ οι εκλεκτές κοπές κρεάτων και τα ολόφρεσκα θαλασσινά ολοκληρώνουν μια σπουδαία γευστική εμπειρία, που θα θυμάστε εξίσου, αν όχι περισσότερο, από την αξέχαστη θεά.

Διονυσίου Σολωμού 12, Αγ. Νικόλαος, Κρήτη, 2841102056, giomameze.com, FB: Gioma meze, IG: @gioma_meze

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Gargaretta: Έμπνευση από μία από τις παλαιότερες γειτονιές της Αθήνας!

Η Gargaretta δεν είναι απλά ένα όνομα αλλά μία ολόκληρη αναδρομή στην ιστορία της ομώνυμης Αθηναϊκής συνοικίας, Γαργαρέττα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/07/2024

Το "Pasithea Rooftop Bar Restaurant" είναι η νέα γαστρονομική άφιξη στην καρδιά της Αθήνας με πανοραμική θέα

Μια fine elegant κουζίνα με καθαρά ελληνικά προϊόντα, και εντυπωσιακή θέα προσφέρει το ολοκαίνουριο all day εστιατόριο στον 6ο όροφο του πολυτελούς ξενοδοχείου "The Athenaeum".

Παπαϊωάννου Μύκονος

Αν υπάρχει ένα πράγμα που μπορεί να συναγωνιστεί την υπέροχη θαλασσινή θεά απ’ τα ψηλά της παραλίας του Αγίου Στεφάνου προς τη Χώρα της Μυκόνου και τον ορίζοντα του Αιγαίου, αυτό είναι οι θαλασσινές γεύσεις του Παπαϊωάννου, που κάνει απόβαση στο νησί με πλησίστια τα γαστρονομικά του πανιά και το μεγαλείο της αφαίρεσης για βασικό του χαρτί.