Το καινοτόμο ζαχαροπλαστείο -και μικρό αδερφάκι του The Zillers- που εισήγαγε νέα ήθη στην αθηναϊκή σκηνή αγαπά πολύ να προσκαλεί καλεσμένους σεφ, με απώτερο σκοπό τη δημιουργία νόστιμων εμπειριών.
Αυτό κάνει και σήμερα, Τρίτη 2 Ιουλίου, φιλοξενώντας τον Arnaud Bignon. O βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin ιθύνων νους της Σπονδής, θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Γιώργο Πλατινό, σε ένα ιδιαίτερο μενού 8 σταδίων.
Info
For reservations
pastrybar@thezillersathens.com
2103241651