Ο Γιώργος Πλατινός υποδέχεται τον Arnaud Bignon στο Zillers Pastry Bar

Κάτι ενδιαφέρον ετοιμάζεται απόψε στην Παλαιολόγου Βενιζέλου.

Ο Γιώργος Πλατινός υποδέχεται τον Arnaud Bignon στο Zillers Pastry Bar

Το καινοτόμο ζαχαροπλαστείο -και μικρό αδερφάκι του The Zillers- που εισήγαγε νέα ήθη στην αθηναϊκή σκηνή αγαπά πολύ να προσκαλεί καλεσμένους σεφ, με απώτερο σκοπό τη δημιουργία νόστιμων εμπειριών. 

Αυτό κάνει και σήμερα, Τρίτη 2 Ιουλίου, φιλοξενώντας τον Arnaud Bignon. O βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin ιθύνων νους της Σπονδής, θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Γιώργο Πλατινό, σε ένα ιδιαίτερο μενού 8 σταδίων.


Info

For reservations

pastrybar@thezillersathens.com

2103241651

Περισσότερες πληροφορίες

Zillers Pastry Bar (Τhe)

Παλαιολόγου Μπενιζέλου 9, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Gargaretta: Έμπνευση από μία από τις παλαιότερες γειτονιές της Αθήνας!

Η Gargaretta δεν είναι απλά ένα όνομα αλλά μία ολόκληρη αναδρομή στην ιστορία της ομώνυμης Αθηναϊκής συνοικίας, Γαργαρέττα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/07/2024

Το "Pasithea Rooftop Bar Restaurant" είναι η νέα γαστρονομική άφιξη στην καρδιά της Αθήνας με πανοραμική θέα

Μια fine elegant κουζίνα με καθαρά ελληνικά προϊόντα, και εντυπωσιακή θέα προσφέρει το ολοκαίνουριο all day εστιατόριο στον 6ο όροφο του πολυτελούς ξενοδοχείου "The Athenaeum".

Παπαϊωάννου Μύκονος

Αν υπάρχει ένα πράγμα που μπορεί να συναγωνιστεί την υπέροχη θαλασσινή θεά απ’ τα ψηλά της παραλίας του Αγίου Στεφάνου προς τη Χώρα της Μυκόνου και τον ορίζοντα του Αιγαίου, αυτό είναι οι θαλασσινές γεύσεις του Παπαϊωάννου, που κάνει απόβαση στο νησί με πλησίστια τα γαστρονομικά του πανιά και το μεγαλείο της αφαίρεσης για βασικό του χαρτί.