"Deos Athens": Εμπειρία κορυφής

Deos Athens

Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε τη λειτουργία του στους δύο τελευταίους ορόφους του Πύργου Απόλλων στην Πανόρμου, το "Deos Athens" έγινε αγαπημένο στέκι τόσο επειδή έχει την ικανότητα να αλλάζει πρόσωπο κατά τη διάρκεια της ημέρας, όσο βεβαίως και για την πανοραμική θέα σε ολόκληρη την Αθήνα, που προκαλεί γνήσιο δέος σε όποιον έχει την τύχη να την απολαύσει. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι, μια επίσκεψη στον πανέμορφο χώρο που φιλοτέχνησε ο γνωστός interior designer Στράτος Χιωτέλης προσφέρει τη μαγική ψευδαίσθηση πως έχουμε φύγει ήδη για διακοπές κι ας βρισκόμαστε μόλις δυο βήματα από την καρδιά της πόλης.

Deos Athens

Ένας πρώτος πρωινός καφές μαζί με εκλεκτό brunch, αλλά και μια βουτιά στην υπέροχη πισίνα για την απόλυτη χαλάρωση στα κομψά sunbeds, είναι αυτά που χρειαζόμαστε για να ξεκινήσει η ημέρα μας όπως της αξίζει, αν και καθώςπερνά η ώρα, το "Deos Athens" βγάζει κι άλλους άσους από το μανίκι.

Deos Athens

Το ολοκαίνουργιο μενού που υπογράφουν οι σεφ Κωνσταντίνος Άκουρος και Αρίστος Γιάννης είναι γεμάτο ενδιαφέρουσες σπεσιαλιτέ, όπως το δελεαστικό Bread And Beef, τα λαχταριστά γιουβαρλάκια θαλασσινών ή το τατάκι τόνου με καπνιστό ταραμά, ζωμό φράουλας και γρανίτα jalapeno, ενώ η θερινή καλοπέραση συνεχίζεται ή ορθότερα κορυφώνεται στο open air cocktail bar του τελευταίου ορόφου, με φίνες προτάσεις στο ποτήρι και ασυναγώνιστη θέα στη φωτισμένη Αθήνα. 

Deos Athens

Λουίζης Ριανκούρ 64, Πύργος Απόλλων, Αμπελόκηποι, 2160045685, https://deosathens.grFB: deosathens, IG: deosathens

Περισσότερες πληροφορίες

Deos

Λουίζης Ριανκούρ 64, Πύργος Απόλλων, Αμπελόκηποι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πού βγαίνουμε πριν και μετά το Ηρώδειο;

Παλιά και νέα στέκια γύρω από το εμβληματικό αθηναϊκό τοπόσημο, για να επεκτείνεις την εμπειρία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
03/07/2024

"Wood": Premium κρεοφαγία στην αυλή

Με ανοιχτόκαρδη φροντισμένη αυλή και υψηλών προδιαγραφών γαστρονομικές προτάσεις, το κρεοφαγικό στέκι στην Κηφισιά αποτελεί γευστικό σημείο αναφοράς της περιοχής.

Στο Buba, για ένα εξωτικά spicy καλοκαίρι

Μίνι αποδράσεις στη μικρή Ταϊλάνδη της Κηφισιάς, κατά την πιο ανέμελη εποχή του έτους.

Φινετσάτο, Ζωηρό ή Πολύπλοκο? Ιδού τα 3 μονοποικιλιακά κρασιά από Boutari Wineries

Είναι οι 3 αγαπημένες ελληνικές ποικιλίες που συστήνουν τα 3 μονοποικιλιακά κρασιά από Boutari Wineries για κάθε στιγμή της ημέρας.

Ο Γιώργος Πλατινός υποδέχεται τον Arnaud Bignon στο Zillers Pastry Bar

Κάτι ενδιαφέρον ετοιμάζεται απόψε στην Παλαιολόγου Βενιζέλου.

H ταβέρνα του Κουτσονικολιά είναι μια κιβωτός τοπικής νοστιμιάς

Κανονικά, όποιος θέλει να λέγεται ταβερνιάρης κι εστιάτορας στην Κύπρο, θα έπρεπε να περνάει από υποχρεωτική μαθητεία στην κουζίνα ενός από τους πιο πολύτιμους καλοφαγικούς θησαυρούς της Μεγαλονήσου, που κρατά ζωντανή τη γευστική μνήμη της κατεχώμενης Κερύνειας μέσα από πιάτα με μεγάλη ιστορία και αυθεντική νοστιμιά.