Με το πανέμορφο σκηνικό πάνω στη θάλασσα να προσφέρει το ιδανικό φόντο, η "Taverna 37" του "Four Seasons Astir Palace Hotel Athens" ενσαρκώνει την πιο νόστιμη εκδοχή του ελληνικού καλοκαιριού όπως παλιά, στην πλέον ατμοσφαιρική και fun εκδοχή της. Ένα χρόνο αφότου ανέλαβε τα ηνία της κουζίνας, ο βραβευμένος σεφ Αλέξανδρος Κοσκινάς ξεδιπλώνει ολοένα και πιο δυναμικά τη φιλοσοφία της ελληνικής κουζίνας του, φαγητό με ψυχή, φτιαγμένο με αγάπη για να μπαίνει στο κέντρο του τραπεζιού και να ευνοεί τη μοιρασιά.
Ξύλινοι δίσκοι με αλοιφές και μεζεδάκια για να διαλέξεις (αν και δύσκολα αντιστέκεσαι στον πειρασμό να τα κρατήσεις όλα), αέρινοι κολοκυθοκεφτέδες και καλαμαράκια τηγανητά, λαχταριστά παϊδάκια, αλλά και φρέσκα ψάρια στη σχάρα που δεν ξεχνάς, μερακλίδικος γύρος, μελωμένο κριθαράκι με μοσχαρίσια μάγουλα και αρνάκι με πουρέ μελιτζάνας, κατσικίσιο γιαούρτι και κάρδαμο ξυπνούν μνήμες οικογενειακών τραπεζιών στις ταβέρνες των παιδικών μας χρόνων, με τις ραφιναρισμένες γεύσεις να διατηρούν ατόφια την παραδοσιακή νοστιμιά τους.
Η αλέγρα, έξω καρδιά προσωπικότητα της "Taverna 37" απλώνεται από τα πιάτα ως την ατμόσφαιρα, αλλά και το σέρβις στην παραλία, συνθέτοντας μία από τις πιο ξεχωριστές μεσημεριανο-απογευματινές εμπειρίες που μπορεί να ζήσει κανείςτο καλοκαίρι δίπλα στη θάλασσα. Μια εμπειρία που αποθεώνεται στο ειδικό μενού "Πανηγύρι", μια παρέλαση πιάτων που περιλαμβάνουν από σαγανάκι παλαιωμένης γραβιέρας και αντικριστό αρνάκι μέχρι θαλασσινά στο γκριλ και λουκουμάδες.
"Four Seasons Astir Palace Hotel Athens", Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη, 2108901037,
www.fourseasons.com, FB: Taverna 37, IG: @taverna37athens