Έρωτα με την πρώτη μπουκιά πάθαμε δοκιμάζοντας τα εξαιρετικά επιδόρπια που σερβίρει το ολοκαίνουργιο εστιατόριο γλυκού "Dessert Wise" στην καρδιά της Αθήνας. Υπεύθυνος γι’ αυτό το πρωτότυπο κόνσεπτ είναι ο πολύ ταλαντούχος pastry chef Παναγιώτης Πολυχρόνης, ο οποίος, ύστερα από μακρά γλυκιά πορεία σε φημισμένα εστιατόρια του εξωτερικού, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα χώρο αφιερωμένο αποκλειστικά στα υψηλού επιπέδου επιδόρπια.
Έτσι, η αγαπημένη όλων "έξοδος για ένα γλυκό" αναβαθμίζεται και περνά σε νέα εποχή, καθώς στον κατάλογο μας περιμένουν εξαιρετικές δημιουργίες που σε άλλη περίπτωση θα βρίσκαμε μονάχα στο φινάλε ενός γεύματος σε κάποιο καλό εστιατόριο. Η γρανίτα αρμπαρόριζας με ξηρή καραμέλα και βραχάκια vegan σοκολάτας, το ρυζόγαλο με parfait βερίκοκο, κρέμα βανίλιας και τηγανητό ρύζι με κανέλα, αλλά και ο απρόσμενος συνδυασμός της λευκής σοκολάτας με χαβιάρι Ossetra και σορμπέ λεμονιού με λουίζα σκιαγραφούν τη γλυκιά δημιουργικότητα του καταλόγου και προσφέρονται, για όποιον το επιθυμεί, σε αρμονία με επιλεγμένα κρασιά και σαμπάνιες.
Ακαδημίας 18, κέντρο, 2103611318, www.dessertwise.gr, IG: dessertwise