"Thea Terrace Bar & Restaurant": Μαγευτικό πανόραμα με την Ακρόπολη στο πιάτο

Thea Terrace Bar & Restaurant

Ένα ταξίδι στην πιο γοητευτική, ατμοσφαιρική πλευρά της Αθήνας: αυτό προσφέρει το ατμοσφαιρικό "Thea Terrace Bar & Restaurant" στην ατμοσφαιρική ταράτσα του "Central Hotel" στην καρδιά του ιστορικού Κέντρου, καλώντας μας να ακολουθήσουμε με το βλέμμα μια σαγηνευτική διαδρομή που ξεκινά με τη φωτισμένη Ακρόπολη και συνεχίζεται στην υπέροχη Πλάκα, τον Άρειο Πάγο και τον ναό του Ηφαίστου, όλα τους σε απόσταση αναπνοής.

Thea Terrace Bar & Restaurant

Προικισμένο όχι μόνο με τη θέση, αλλά και την αύρα που μας κάνει να νιώσουμε ταξιδιώτες στην πόλη, το αγαπημένο μας "κρυφό" roof resto του κέντρου είναι το σταθερό ραντεβού μας για καλοκαιρινές βραδιές με ρομαντζάδα και φινέτσα, αλλά και κοσμοπολίτικη νοστιμιά, με την υπογραφή του σεφ Μάριου Σταματάκη, που εξερευνά εδώ την πιο φίνα πλευρά του μεσογειακού comfort.

Thea Terrace Bar & Restaurant

Έτσι, πιάτα όπως o πειραγμένος μουσακάς σε ψημένα ρολάκια μελιτζάνας γεμιστά με σιγομαγειρεμένο μοσχαρίσιο ραγού ή τα φρέσκα ζυμαρικά από παντζάρι, γεμισμένα με ρεβίθι και λαχανικά, με πλούσια σάλτσα από ταχίνι και σος πορτοκάλι, παντρεύονται με ξεχωριστές οινικές επιλογές από την εκλεκτική κάβα, ενώ η cocktail list που συνθέτει ο ταλαντούχος Ζάχος Κυρίτσης, παρέα με την προσεγμένη λίστα των spirits, κάνουν τις βραδιές μας με θέα τον φεγγαρόλουστο Παρθενώνα να διαρκούν ακόμη περισσότερο. 

Thea Terrace Bar & Restaurant

"Central Hotel", Απόλλωνος 21, κέντρο, 2103234350, www.centralhotel.gr, FB: Central Athens Hotel

Περισσότερες πληροφορίες

Thea Terrace Bar

(ξεν. «Central Hotel») Απόλλωνος 21, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τελικά, που θα φάμε έναν καλό μουσακά στην Αθήνα;

Εκείνα τα μέρη της πόλης που σέβονται το (περίπου) εθνικό μας φαγητό, γητεύουν γευστικά κηπευτικά, καλμάρουν μπαχαρικά και στρώνουν χοντρόκοκκο κιμά, προτού δαμάσουν τα κύματα της μπεσαμέλ.

Τα σουβλάκια του κέντρου

Ένα update στα σημεία του αθηναϊκού downtown που αποθεώνουν το εθνικό street food.

"Coda Dessert Dining": Το γλυκό με νέους κανόνες

Επαναπροσδιορίζοντας τις νόρμες της καλοφαγίας, ο René Frank, chef-συνιδιοκτήτης του πρώτου -και μοναδικού- εστιατορίου επιδορπίων στη Γερμανία, καλιμπράρει την τέχνη της ζαχαροπλαστικής σε στέρεες γευστικές ερμηνείες.

Point A: Δείπνο και ποτό υπό το βλέμμα της Ακρόπολης!

Το πιο όμορφο rooftop της Αθήνας, το Point A Restaurant & Bar, είναι εδώ για ακόμα μία χρονιά.

Gargaretta: Έμπνευση από μία από τις παλαιότερες γειτονιές της Αθήνας!

Η Gargaretta δεν είναι απλά ένα όνομα αλλά μία ολόκληρη αναδρομή στην ιστορία της ομώνυμης Αθηναϊκής συνοικίας, Γαργαρέττα.