"Bufala Gelato": Το μοναδικό βουβαλινό παγωτό

Bufala Gelato

Ακόμη και οι πιο απαιτητικοί ουρανίσκοι θα μείνουν ευχαριστημένοι με τις ασυναγώνιστες γεύσεις παγωτού που προσφέρει το "Bufala Gelato". Η μοναδικότητά του δεν οφείλεται μόνο στη βελούδινη γεύση του από ολόφρεσκο βουβαλίσιο γάλα, αλλά και στα θρεπτικά του συστατικά, αφού έχει 40% περισσότερη πρωτεΐνη, 58% περισσότερο ασβέστιο και 30% λιγότερη ζάχαρη.

Bufala Gelato

Οι ξεχωριστές γεύσεις του εμπλουτίζονται με λαχταριστούς vegan συνδυασμούς, ιδανικούς για κάθε λάτρη του παγωτού με πιο ιδιαίτερες διατροφικές προτιμήσεις: Coconut, Nocciola, Mocha, αλλά και μια ανανεωμένη λίστα με δροσερά σορμπέ φτιαγμένα από φρέσκα φρούτα ή αγαπημένα κοκτέιλ (μανταρίνι, πεπόνι, ρόδι, Spritz και Mojito). 

Bufala Gelato

Δεν ξεχνάμε, βέβαια, τα ασύγκριτα κλασικά γλυκά που το "Bufala Gelato" μετατρέπει σε λαχταριστά παγωτά, όπως μπακλαβά, τρίγωνο Πανοράματος, εκμέκ, μωσαϊκό… και η λίστα δεν έχει τελειωμό!

Bufala Gelato

Καθώς η εμπειρία του "Bufala Gelato" βασίζεται σε "moments of joy", δηλαδή στιγμές που σε γεμίζουν χαρά, προτείνουμε να απολαύσεις το παγωτό της επιλογής σου βολτάροντας στην παραλία με ένα BuffleCone στο χέρι ή κάνοντας ένα δροσιστικό, βραδινό διάλειμμα στο μπαλκόνι σου. Για να τη διπλασιάσεις, συνόδευσέ το με βάφλα, κρέπα, pancakes και τη μεγάλη ποικιλία από toppings που έχεις στη διάθεσή σου.

Bufala Gelato

Αθήνα: Διεθνής Αερολιμένας Ελ. Βενιζέλος, 2103533417 / 2ας Μαΐου 22, Νέα Σμύρνη, 2130210114 /Μητροπόλεως 80, Μοναστηράκι, 2103213252 / Αρτέμιδος 1, Πλ. Εσπερίδων, Γλυφάδα, 2108946000 / Βασιλέως Παύλου 80, Βούλα, 2108954400 / Ορφέως 2, Βουλιαγμένη, 2108961800 | Θεσσαλονίκη: Πλ. Αριστοτέλους 4, 2310227733, | Θέρμη: Πλ. Παραμάνας 4, 2310383580 | Πάτρα: Ρήγα Φεραίου 117, 2610240400 | Ρόδος: Σοφοκλή Βενιζέλου 2 (100 μαγαζιά), 2241037000
www.bufalagelato.com, FB: Bufala Gelato, IG: @bufalagelato.official, TikTok: @bufalagelato.official

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Μόδα και Γαστρονομία: Δύο υψηλές τέχνες που ταιριάζουν... χέρι - γάντι

Με τους μεγάλους οίκους μόδας να έχουν μεταφέρει τον ανταγωνισμό από τις λαμπερές πασαρέλες στα ακριβά τραπέζια και με αφορμή τη "σύμπραξη" των Χρυσών Σκούφων με την "Gucci Osteria da Massimo Bottura" στην πρόσφατη τελετή απονομής, ρίχνουμε μια ματιά στο πώς η υψηλή ραπτική και η υψηλή γεύση αποδεικνύονται δυο τέχνες με πορείες όχι απλά κοντινές, αλλά συχνά ταυτόσημες, που ορίζουν τάσεις και διαμορφώνουν ρεύματα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
29/03/2025

Στο Cinq Sens η γαλλική φινέτσα συναντά τη χιώτικη φρεσκάδα

Το μικρό μπιστρό του Παγκρατίου, γοητεύει με συνωμοτική ατμόσφαιρα και κουζίνα που συνδυάζει γαλλική κομψότητα και ελληνικές αναφορές.

Epikά παγωτά από Στέλιο Παρλιάρο, Μιχάλη Μερζένη και 72H Artisanal Bakery

Χαλβάς, τάρτες και πασχαλινές γεύσεις παγωτού σε περιμένουν στο Epik, με σημαντικές υπογραφές.

Στα κινέζικα του Μεταξουργείου και του Κεραμεικού: Πού και τι τρως στην αθηναϊκή Chinatown

Από αστεράτα baos, αφράτα Kung Paos και μπαμπάτσικα dumplings, μέχρι πόδια κοτόπουλου σε πικάντικο τουρσί, αλλά και noodle spots που θα ζήλευε κι ο Anthony Bourdain, αυτή η λίστα είναι ο οδηγός που δεν ήξερες ότι χρειαζόσουν, για το ανεξερεύνητο σινικό στομάχι των Αθηνών.

Όσα γνωρίζουμε για το εστιατόριο που θα ανοίξει ο Elon Musk

Τι ξέρουμε για μενού, το design και τα εγκαίνια του πρώτου Tesla restaurant.

Το Hyatt Regency Thessaloniki υποδέχεται τον σεφ Δημήτρη Φατίση

Ο νέος Executive Chef κουβαλά ένα ενδιαφέρον υπόβαθρο από κορυφαία ξενοδοχεία και βραβευμένα εστιατόρια σε Ελλάδα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κατάρ και Ισπανία.