"Bloom Project": Καλοκαιρινή πολυσυλλεκτικότητα

Bloom Project © Λεωνίδας Τούμπανος

Όταν η πόλη μπαίνει για τα καλά στα ενδότερα του καλοκαιριού, η έξοδος δίπλα στη θάλασσα είναι μονόδρομος. Η αθηναϊκή ριβιέρα είναι απολύτως συνδεδεμένη με το αστικό θέρος για όλους τους σωστούς λόγους και ακριβώς εκεί προστέθηκε μια ολόφρεσκη άφιξη που υπόσχεται να κάνει τη χρονική συγκυρία λίγο πιο ξεχωριστή.

Bloom Project
© Λεωνίδας Τούμπανος

Το "Bloom Project" –μικρό αδερφάκι των εξαιρετικά επιτυχημένων νοτίων concepts ΄"Moorings" και "Blends"– σερβίρει μια ολοκληρωμένη high end πρόταση για κάθε στιγμή της ημέρας, σχεδόν εκεί που σκάει το κύμα.

Bloom Project
© Λεωνίδας Τούμπανος

Πιάνει πόστο στην παραλιακή ζώνη της Βούλας και μιξάρει όλα τα συστατικά που καθιστούν μοναδική την πιο ανέμελη εποχή του χρόνου  βουτιές με μουσική, χαλαρή διάθεση, μεσογειακή πειραγμένη κουζίνα, ιαπωνικές γεύσεις, ιδιαίτερα cocktails και στιγμές αληθινής, old fashioned ξεγνοιασιάς– και φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε πολύ περισσότερα από έναν απλό καλοκαιρινό προορισμό.

Bloom Project
© Λεωνίδας Τούμπανος

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο κομμάτι της γεύσης, εκεί όπου ο σεφ του "Μoorings", Κώστας Λώλας, επιμελείται μια πλήρη γκάμα προτάσεων που καλύπτουν κάθε περίσταση. Τέλος, έχετε κατά νου ότι κάθε Παρασκευή, το "Apospera", μουσικό event με live μουσική από εξαιρετικούς καλλιτέχνες, ντύνει ηχητικά τη μοναδική εμπειρία, με επιλογές που σε ταξιδεύουν από τη Μέση Ανατολή στη Μεσόγειο και την Belle Epoque. Έξτρα πόντοι, για το εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα.

Bloom Project
© Λεωνίδας Τούμπανος

Λεωφ. Αλκυονίδων, Βούλα, 2103000811, www.bloom-project.gr, IG: @bloom_projectgr

Περισσότερες πληροφορίες

Bloom Project

Λεωφ. Αλκυονίδων 4, Βούλα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: Αποκαλόκαιρο γεμάτο νοστιμιά στην Πάρο και την Αντίπαρο

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές. Εξαιρετική αφορμή για να ανακαλύψουμε τα καλύτερα εστιατόρια της Πάρου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
04/10/2024

Joan Roca: Μια συζήτηση με τον σεφ-ποιητή της Καταλονίας

Μετά από πολλές επισκέψεις στο "El Celler de Can Roca", καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο το 2013 και 2015, συναντήσαμε τον επικεφαλής του Joan Roca, στα Culinary Journeys του "Daios Cove Resort" στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης και κάναμε μια συζήτηση εκ βαθέων.

Γεύσεις και ατμόσφαιρα για κάθε διάθεση στο Νέο Ψυχικό

Από casual burger joints μέχρι elegant bistrot, ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στο Νέο Ψυχικό έχει ενδιαφέρουσες επιλογές.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: Ιδού η αφορμή για εξαιρετικό γευστικό τουρ στην Πελοπόννησο

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές. Εξαιρετική αφορμή για μια περιήγηση στις γαστρονομικές ομορφιές της Πελοποννήσου.

Η Miyoko Schinner είναι μια vegan αντάρτισσα

H Ιαπωνο-Αμερικανή vegan chef και επιχειρηματίας μιλά στο "α" λίγο πριν την εμφάνισή της στην σκηνή του TEDx Athens για τη γαστρονομική της επανάσταση, τα φυτικής προέλευσης προϊόντα και πώς ο διατροφικός ακτιβισμός άλλαξε τη ζωή της.

Preview: Ο Άνταμ Κοντοβάς σε fusion με το "Rock ‘n’ Roll"

O δημοφιλής out of the box σεφ αλλάζει ριζικά το μενού του εμβληματικού μπαρ-ρεστοράν.

Γευστική βόλτα στην Καλλιθέα: Από fine dining μέχρι θαλασσινά μεζεδάκια

Η Καλλιθέα προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία γευστικών επιλογών, και ακολουθούν πέντε εστιατόρια που καλύπτουν από fine dining εμπειρίες μέχρι all-day στέκια και παραδοσιακές γεύσεις.