O Λονδρέζος Νίκος Μολυβιάτης 4 hands στο "Ex Machina"

O Άνταμ Κοντοβάς υποδέχεται τον Νίκο Μολυβιάτη που κάνει καριέρα στο Λονδίνο, σ ένα 4 hands pop-up με κρασιά της Ηλιάνας Μαλιχίν.

Νίκος Μολυβιάτης Ex Machina

Μετά το πρώτο 4 hands με προσκεκλημένους Έλληνες "Θαυματοποιοιούς" σεφ που κάνουν δυνατή καριέρα στο εξωτερικό, τo "Ex Machina" του Άνταμ Κοντοβά συνεχίζει τα γαστρονομικά του pop up προσκαλώντας την Πέμπτη 13 Ιουνίου τον ταλαντούχο Νίκο Μολυβιάτη. Ο Νίκος έγινε γνωστός όταν το 2018 το ταϊλανδέζικο "Kiln", του οποίου ήταν επικεφαλής, ψηφίστηκε ως το καλύτερο εστιατόριο της Μεγάλης Βρετανίας  στο "Restaurant Magazine" που οργανώνει και τα World’s 50 Best Restaurants. Πρόσφατα  συνεργάστηκε με τον David Carter του μοδάτου "Manteca" για τα AGORA και OMÁ μαγειρεύοντας και ψήνοντας ελληνικά φαγητά  με ψησταριές και σούβλες, γάστρες και τσουκάλια  σε ξυλόφουρνο.

Άνταμ Κοντοβάς, Νίκος Μολυβιάτης

Μαζί με τον Κοντοβά θα δημιουργήσει ένα μενού 9 σταδίων (65€) που θα συνοδεύονται από τα ιδιοσυγκρασιακά κρητικά κρασιά της Ηλιάνας Μαλιχίν από παλιούς, ξεχασμένους ορεινούς αμπελώνες, σε υψόμετρα 600 έως 900 μέτρα κοντά στα χωριά Μέλαμπες, Φουρφουρά και Βάτο, με αυτόριζους, προφυλλοξηρικούς αμπελώνες πάνω σε απότομες πεζούλες, που κόβουν την ανάσα.

Περισσότερες πληροφορίες

Ex Machina

Εμπεδοκλέους 34, Παγκράτι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Noble / Ρόδος

Μια γαστρονομική performance χωρίς προηγούμενο, ένα εστιατόριο καλύτερο από ποτέ, τολμά να μεταμορφώνει την τοπική ροδίτικη κουζίνα σε ονειρεμένο fine dining με σύνθημα "γνώρισε, νοστάλγησε, μύρισε, γεύσου". Εμπειρία αξέχαστη!

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
08/08/2024

Over Water / Sani Resort, Χαλκιδική

Σε μια ήσυχη ατμοσφαιρική βεράντα, με πανοραμική θέα στη μαρίνα του Sani Resort, το γαστρονομικό εστιατόριο του ξενοδοχείου "Sani Asterias" παρουσιάζει τη γαστρονομική ματιά της διεθνούς star-chef Stephanie Le Quellec μέσα από πιάτα-σύμβολα της γαλλικής γαστρονομίας, περασμένα από από Mediterranean - comfort φίλτρο.

Είναι το Dry Martini το ιδανικό κοκτέιλ για φαγητό;

Το ένδοξο κοκτέιλ με τη μοναδική ιστορία και το μοναδικό σεξ απήλ, είναι μετρ της one drink αρμονίας με τις πιο διαφορετικές γεύσεις.

Bungalow 7

Το εντυπωσιακά κοσμοπολίτικο beach bar restaurant στα Αστέρια της Γλυφάδας του Ομίλου Παπαθεοχάρη έχει μοδάτη αύρα, κομψό ντεκόρ και προσεγμένη κουζίνα από τον βραβευμένο Ντίνο Φωτεινάκη.

Χρήστος Σιδηρόπουλος: Γνωριμία με τον σεφ του νέου fine dining εστιατορίου "Agora" στη Σύμη

Ο 30χρονος ταλαντούχος σεφ του ολοκαίνουριου εστιατορίου στο boutique ξενοδοχείο "The Old Market" στο νησί των τριών Χαρίτων συστήνεται στο "α" μέσα από τις εμπειρίες και τη μαγειρική του φιλοσοφία.

"Dominicale": Θαλασσινό τραπέζι σε βενετσιάνικο σκηνικό και το Ιόνιο στο πιάτο

Στο Αργάσι της Ζακύνθου, πάνω στο κύμα και στη σκιά ενός βενετσιάνικου πύργου, εκεί που το μεγαλόπρεπο μεσογειακό τοπίο συναντά το λαμπρό ζακυνθινό παρελθόν, το Dominicale αποτελεί προορισμό για εκλεκτή ψαροφαγία.

Το "Nobelhart & Schmutzig" στο Βερολίνο είναι γροθιά στο παγκόσμιο γαστρονομικό κατεστημένο

Το μανιφέστο του εστιατορίου που δημιούργησαν οι Billy Wagner και Micha Schäfer στο Βερολίνο αποτελεί λόγο σύγκρισης της εξόδου για φαγητό με την προσφυγή στις κάλπες.