O Λονδρέζος Νίκος Μολυβιάτης 4 hands στο "Ex Machina"

O Άνταμ Κοντοβάς υποδέχεται τον Νίκο Μολυβιάτη που κάνει καριέρα στο Λονδίνο, σ ένα 4 hands pop-up με κρασιά της Ηλιάνας Μαλιχίν.

Νίκος Μολυβιάτης Ex Machina

Μετά το πρώτο 4 hands με προσκεκλημένους Έλληνες "Θαυματοποιοιούς" σεφ που κάνουν δυνατή καριέρα στο εξωτερικό, τo "Ex Machina" του Άνταμ Κοντοβά συνεχίζει τα γαστρονομικά του pop up προσκαλώντας την Πέμπτη 13 Ιουνίου τον ταλαντούχο Νίκο Μολυβιάτη. Ο Νίκος έγινε γνωστός όταν το 2018 το ταϊλανδέζικο "Kiln", του οποίου ήταν επικεφαλής, ψηφίστηκε ως το καλύτερο εστιατόριο της Μεγάλης Βρετανίας  στο "Restaurant Magazine" που οργανώνει και τα World’s 50 Best Restaurants. Πρόσφατα  συνεργάστηκε με τον David Carter του μοδάτου "Manteca" για τα AGORA και OMÁ μαγειρεύοντας και ψήνοντας ελληνικά φαγητά  με ψησταριές και σούβλες, γάστρες και τσουκάλια  σε ξυλόφουρνο.

Άνταμ Κοντοβάς, Νίκος Μολυβιάτης

Μαζί με τον Κοντοβά θα δημιουργήσει ένα μενού 9 σταδίων (65€) που θα συνοδεύονται από τα ιδιοσυγκρασιακά κρητικά κρασιά της Ηλιάνας Μαλιχίν από παλιούς, ξεχασμένους ορεινούς αμπελώνες, σε υψόμετρα 600 έως 900 μέτρα κοντά στα χωριά Μέλαμπες, Φουρφουρά και Βάτο, με αυτόριζους, προφυλλοξηρικούς αμπελώνες πάνω σε απότομες πεζούλες, που κόβουν την ανάσα.

Περισσότερες πληροφορίες

Ex Machina

Εμπεδοκλέους 34, Παγκράτι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
20/11/2024

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.

8 γευστικές στάσεις στο Κολωνάκι

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στο Κολωνάκι συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από ατμοσφαιρικά wine bars και κοσμοπολίτικα ψαροφαγικά στέκια, μέχρι μοντέρνα bistro και street food με δημιουργική υπογραφή.

Ο "Paleos" είναι αλλιώς

Αύρα από τα παλιά στον πεζόδρομο της Αδριανού φέρνει το καινούργιο αυτό μεζεδοπωλείο με τη χαλαρή ατμόσφαιρα και τις προσεγμένες γεύσεις που προορίζονται για τη μέση του τραπεζιού.