5 χρόνια Μαργιώρα στην Κύθνο

Μαργιώρα Κύθνος

Την πέμπτη της χρονιά στην κορυφή των προτιμήσεων της Κύθνου γιορτάζει φέτος η "Μαργιώρα" και μας περιμένει να σβήσουμε μαζί τα κεράκια, με το 2ο Margiora Backyard Festival να δίνει το ρυθμό. Βραδιές γεμάτες μουσική, γεύση, γέλιο και σινεμά δίνουν και φέτος χρώμα στις βραδιές μας στο νησί, με οδηγό το φεστιβάλ που διοργανώνει το εστιατόριο σε συνεργασία με την ομάδα των Serial Eaters. Το ανανεωμένο μενού προτείνει για άλλη μία χρονιά μοναδικούς συνδυασμούς εξαιρετικών πρώτων υλών σε λαχταριστά πιάτα, ενώ η φρέσκια λίστα κρασιών, με ετικέτες του ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα, φέρει την υπογραφή του πολυβραβευμένου Άρη Σκλαβενίτη.

Μαργιώρα Κύθνος

Όσο για το Margiora Backyard Festival, μετά την περσινή του επιτυχία, επιστρέφει φέτος, στήνοντας ένα μεγάλο πάρτι με αγαπημένους καλλιτέχνες και ξεχωριστές δράσεις. Η πανέμορφη πίσω αυλή του εστιατορίου μεταμορφώνεται σε θερινό σινεμά, σε συνεργασία με το Cinobo και το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας, ενώ ο Ηλίας Φουντούλης και ο Άγγελος Σπηλιόπουλος καταλαμβάνουν τον Αύγουστο το εστιατόριο με ένα ξεκαρδιστικό stand up show.

Μαργιώρα Κύθνος

Όσο για τη μουσική, οι Σπύρος Γραμμένος και Φοίβος Δεληβοριάς θα μας χαρίσουν αξέχαστες μουσικές εμπειρίες και ο Pan Pan θα στήσει τη δική του "Ανισόπεδη ντίσκο", φέρνοντας τα πάνω-κάτω στο μπαρ της "Μαργιώρας".

Μαργιώρα Κύθνος

Προπώληση εισιτηρίων για το 2ο Margiora Backyard Festival μέσω more.com

Χώρα Κύθνου, 2281031809, margiora.gr, FB: Margiora, IG: @margiora.kythnos

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια