Grand opening για το "Bloom" στη Βούλα

Η Αθήνα συγκεντρώθηκε για να καλωσορίσει τον πιο φρέσκο προορισμό της πόλης.

Bloom

Το grand opening του "Bloom" στην Αθηναϊκή Ριβιέρα αποτέλεσε το απόλυτο event, με την Αθήνα να συγκεντρώνεται για να καλωσορίσει τον πιο φρέσκο προορισμό της πόλης. 

Η βραδιά περιλάμβανε κοκτέιλ, ειδικά δημιουργημένα για το event, καθώς και fingerfood και σούσι από την βραβευμένη ομάδα του "Moorings", υπό την καθοδήγηση του σεφ Κώστα Λόλα. Η πλούσια λίστα κρασιών συμπλήρωνε το γαστρονομικό ταξίδι, ενώ σε πολύ λίγο χρόνο, ο χώρος γέμισε και το πάρτι ξεκίνησε με live μουσική από τους Prestige the Band

Bloom

Κάθε Παρασκευή απόγευμα, το "Bloom" θα φιλοξενεί το Apospera, ένα μουσικό event με live μουσική από εξαιρετικούς καλλιτέχνες. Το ηλιοβασίλεμα θα συνοδεύεται από downtempo electronica και organic ήχους, μεταφέροντάς μας από τη Μέση Ανατολή και τη Μεσόγειο μέχρι τη Belle Epoque.

Bloom

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους ήταν ο δήμαρχος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλος με τη σύζυγό του, ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, ο Γιώργος Λιάγκας, η Μαρία Σαράφογλου, η Ελένη Πετρουλάκη, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Κατερίνα Παναγοπούλου, η Φανή Λεβέντη, η Μαρίλια Βαζαίου, η Γκέλυ Σαρρή, ο Νικόλας Εμμανουήλ και ο Παναγιώτης Βαξεβανάκης, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια