Το "Psyche Wine Bar" κλείνει δύο χρόνια και το γιορτάζει

Το "Psyche" εδώ και δύο χρόνια ενσαρκώνει την ουσία ενός σύγχρονου wine bar, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τη γοητεία μιας αυθεντικής όασης στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Psyche wine bar Αθήνα

Το "Psyche" κλείνει 2 χρόνια λειτουργίας και μας προσκαλεί να το γιορτάσουμε από νωρίς. Η όμορφη στοά της Κορνάρου, αν και συνήθως ήσυχη, θα πλημμυρίσει με κόσμο και μουσικες το Σάββατο 25 Μαΐου, από τη 1 το μεσημέρι. Η Βιργινία Τζιώτη και o Chavi θα αναλάβουν τις τα djs set, η Αμαλία, ο Αντώνης και η ομάδα τους τις γεύσεις και το κρασί. 

Το "Psyche" εδώ και δύο χρόνια ενσαρκώνει την ουσία ενός σύγχρονου wine bar, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τη γοητεία μιας αυθεντικής όασης στην καρδιά της πρωτεύουσας. Η ευχάριστη ατμόσφαιρα και το φιλόξενο περιβάλλον του δημιουργούν τον ιδανικό χώρο, όπου η ομάδα του παρουσιάζει τις επιλεγμένες ετικέτες κρασιών. Με περισσότερες από 200 ετικέτες στη συλλογή τους και πολλές διαθέσιμες και σε ποτήρι, το "Psyche" προσφέρει μια μοναδική οινική εμπειρία.

Psyche

Η κουζίνα του wine bistro περιλαμβάνει πιάτα στη λογική του μοιράσματος και γεύσεις γνώριμα αυθεντικές. Γεύσεις ελαφρές και νόστιμες, με φρέσκιες πρώτες ύλες, για άψογο ταίριασμα με τις οινικές επιλογές. 

Psyche

Κορνάρου 4, Αθήνα, Κρατήσεις στο 2103221271

Περισσότερες πληροφορίες

Psyche

Κορνάρου 4, Αθήνα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια