Bloom project: Ο νέος all day καλοκαιρινός προορισμός στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Από το πρωί με καφέ, σνακ στην παραλία, healthy bowls, kids menu με όλες τις αγαπημένες γεύσεις, μέχρι αργά το βράδυ με επιλογές πιάτων και cocktails, το "Bloom" γίνεται το νέο hot spot της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Bloom

Το πλήρες all day project που συνδυάζει καλοκαιρινές βουτιές με μουσική, μεσογειακή πειραγμένη κουζίνα, ιαπωνικές γεύσεις, μοναδικά cocktails και στιγμέςαληθινής, old fashioned, ξεγνοιασιάς υπόσχεται να γίνει πολύ περισσότερα από ένας απλός καλοκαιρινός προορισμός. Το "Bloom" δημιουργήθηκε από τους επιχειρηματίες του "Μοοrings" στη Βουλιαγμένη και του all day café restaurant "Blends" στη Γλυφάδα.

Οι χρωματιστές ομπρέλες και το χαρούμενο dress code του προσωπικού δημιουργούν ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον με vintage πινελιές. Έχει σχεδιαστεί από τον Νικόλα Φραντζέσκο και την αρχιτεκτονική ομάδα του, Area Arch. & Arts. Πρόκειται για ανακατασκευή υφιστάμενου κτιρίου με επαναφορά και ανάδειξη των αρχιτεκτονικών στοιχείων της δεκαετίας του '60, με κύρια χαρακτηριστικά τις γραμμικές επιφάνειες, που δίνουν την αίσθηση της αιώρησης (floating planes), την ευρεία χρήση των claustra στις όψεις του κτιρίου και των έντονων χρωμάτων στην επίπλωση του.

Bloom

Από το πρωί με καφέ, σνακ στην παραλία, healthy bowls, kids menu με όλες τις αγαπημένες γεύσεις, μέχρι αργά το βράδυ με επιλογές πιάτων και cocktails, το "Bloom" γίνεται το νέο hot spot της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Bloom

Το μενού, υπογεγραμμένο από τον chef του "Moorings", Κώστα Λώλα και την ομάδα του, είναι η εγγύηση για γευστικές εμπειρίες που μυρίζουν Ελλάδα. Τοπικά υλικά απογειώνονται γαστρονομικά με έμφαση στο healthy but delicious. Η "πειραγμένη" ταραμοσαλάτα και το Mix Ceviche το μεσημέρι, οι γαρίδες ούζου ή το φαγκρί φρικασέ το βράδυ είναι λίγα μόνο ενδεικτικά παραδείγματα. Το sushi φτιάχνεται σε ειδικό χώρο, μπροστά στα μάτια του επισκέπτη και σερβίρεται όλη μέρα δίπλα στη θάλασσα. 

Bloom

Το "Bloom" φιλοξενεί dj sets, ενώ δημιουργήθηκε ένας χώρος μπροστά στο κύμα για να φιλοξενούνται δεξιώσεις, events και parties.

bloom-project.gr, Instagram: @bloom_projectgr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.