Το πλήρες all day project που συνδυάζει καλοκαιρινές βουτιές με μουσική, μεσογειακή πειραγμένη κουζίνα, ιαπωνικές γεύσεις, μοναδικά cocktails και στιγμέςαληθινής, old fashioned, ξεγνοιασιάς υπόσχεται να γίνει πολύ περισσότερα από ένας απλός καλοκαιρινός προορισμός. Το "Bloom" δημιουργήθηκε από τους επιχειρηματίες του "Μοοrings" στη Βουλιαγμένη και του all day café restaurant "Blends" στη Γλυφάδα.
Οι χρωματιστές ομπρέλες και το χαρούμενο dress code του προσωπικού δημιουργούν ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον με vintage πινελιές. Έχει σχεδιαστεί από τον Νικόλα Φραντζέσκο και την αρχιτεκτονική ομάδα του, Area Arch. & Arts. Πρόκειται για ανακατασκευή υφιστάμενου κτιρίου με επαναφορά και ανάδειξη των αρχιτεκτονικών στοιχείων της δεκαετίας του '60, με κύρια χαρακτηριστικά τις γραμμικές επιφάνειες, που δίνουν την αίσθηση της αιώρησης (floating planes), την ευρεία χρήση των claustra στις όψεις του κτιρίου και των έντονων χρωμάτων στην επίπλωση του.
Από το πρωί με καφέ, σνακ στην παραλία, healthy bowls, kids menu με όλες τις αγαπημένες γεύσεις, μέχρι αργά το βράδυ με επιλογές πιάτων και cocktails, το "Bloom" γίνεται το νέο hot spot της Αθηναϊκής Ριβιέρας.
Το μενού, υπογεγραμμένο από τον chef του "Moorings", Κώστα Λώλα και την ομάδα του, είναι η εγγύηση για γευστικές εμπειρίες που μυρίζουν Ελλάδα. Τοπικά υλικά απογειώνονται γαστρονομικά με έμφαση στο healthy but delicious. Η "πειραγμένη" ταραμοσαλάτα και το Mix Ceviche το μεσημέρι, οι γαρίδες ούζου ή το φαγκρί φρικασέ το βράδυ είναι λίγα μόνο ενδεικτικά παραδείγματα. Το sushi φτιάχνεται σε ειδικό χώρο, μπροστά στα μάτια του επισκέπτη και σερβίρεται όλη μέρα δίπλα στη θάλασσα.
Το "Bloom" φιλοξενεί dj sets, ενώ δημιουργήθηκε ένας χώρος μπροστά στο κύμα για να φιλοξενούνται δεξιώσεις, events και parties.
bloom-project.gr, Instagram: @bloom_projectgr