Θαλασσινό στέκι αναφοράς στα βόρεια προάστια κι ένα απ’ τα εστιατόρια που έχτισαν την πιάτσα του Νέου Ηρακλείο, το "Αφρόψαρο" κάνει φέτος βουτιά στα βαθιά, ταξιδεύοντας μέχρι τη Σαντορίνη, για προνομιούχο πόστο, προικισμένο με μια από τις πιο συναρπαστικές θέες προς την Καλντέρα: αυτήν από τη βεράντα του ξενοδοχείο "Rocabella Santorini Hotel” στο Ημεροβίγλι.
Έχοντας για βασικό του άσο τη δεινότητα του maîtr extraordinaire, Βάκη Κασβίκη και της ιδιοκτήτριας Γεωργίας - Μαρίας Αποστολίδη, στο να εντοπίζουν και να εξασφαλίζουν εξαιρετική πρώτη ύλη για την κουζίνα τους, το "Afropsaro Santorini" θα φέρει στη Σαντορίνη το μοναδικό συνδυασμό joie de vivre ατμόσφαιρας και παιχνιδιάρικης θαλασσινής κουζίνας, με το σεφ Χαράλαμπο Αντωνίου, ηγέτη της αθηναϊκής έδρας, να υπογράφει εδώ ένα νέο μενού, βασισμένο στους πολύτιμους θαλασσινούς θησαυρούς των Κυκλάδων. Έτσι, οι κροκέτες μπακαλιάρου με αγιολί μαύρου σκόρδου, το παστίτσιο με κιμά γαλαζόπτερου τόνου, και οι παραδοσιακοί τοματοκεφτέδες Σαντορίνης με μους φέτας αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στην must try λίστα του μενού, ενώ δελεαστική θα παραμένει η head-to-tail εμπειρία, βασισμένη στα φρέσκα ψάρια της ψαριέρας.