Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του «Rocabella Santorini Hotel»

Αφρόψαρο Σαντορίνη

Θαλασσινό στέκι αναφοράς στα βόρεια προάστια κι ένα απ’ τα εστιατόρια που έχτισαν την πιάτσα του Νέου Ηρακλείο, το "Αφρόψαρο" κάνει φέτος βουτιά στα βαθιά, ταξιδεύοντας μέχρι τη Σαντορίνη, για προνομιούχο πόστο, προικισμένο με μια από τις πιο συναρπαστικές θέες προς την Καλντέρα: αυτήν από τη βεράντα του ξενοδοχείο "Rocabella Santorini Hotel” στο Ημεροβίγλι.

Αφρόψαρο Σαντορίνη

Έχοντας για βασικό του άσο τη δεινότητα του maîtr extraordinaire, Βάκη Κασβίκη και της ιδιοκτήτριας Γεωργίας - Μαρίας Αποστολίδη, στο να εντοπίζουν και να εξασφαλίζουν εξαιρετική πρώτη ύλη για την κουζίνα τους, το "Afropsaro Santorini" θα φέρει στη Σαντορίνη το μοναδικό συνδυασμό joie de vivre ατμόσφαιρας και παιχνιδιάρικης θαλασσινής κουζίνας, με το σεφ Χαράλαμπο Αντωνίου, ηγέτη της αθηναϊκής έδρας, να υπογράφει εδώ ένα νέο μενού, βασισμένο στους πολύτιμους θαλασσινούς θησαυρούς των Κυκλάδων. Έτσι, οι κροκέτες μπακαλιάρου με αγιολί μαύρου σκόρδου, το παστίτσιο με κιμά γαλαζόπτερου τόνου, και οι παραδοσιακοί τοματοκεφτέδες Σαντορίνης με μους φέτας αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στην must try λίστα του μενού, ενώ δελεαστική θα παραμένει η head-to-tail εμπειρία, βασισμένη στα φρέσκα ψάρια της ψαριέρας.

Περισσότερες πληροφορίες

Αφρόψαρο

Μαρίνου Αντύπα 62-66, Νέο Ηράκλειο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
21/11/2024

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.

8 γευστικές στάσεις στο Κολωνάκι

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στο Κολωνάκι συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από ατμοσφαιρικά wine bars και κοσμοπολίτικα ψαροφαγικά στέκια, μέχρι μοντέρνα bistro και street food με δημιουργική υπογραφή.