Leandro Carreira και Πέτρος Δήμας σε 4 Hands dinner στο ‘Makris Athens’

Μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία στο βραβευμένο εστιατόριο, την Τετάρτη 22 Μαΐου.

Leandro Carreira και Πέτρος Δήμας σε 4 Hands dinner στο ‘Makris Athens’

Το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο 'Makris Athens' παρουσιάζει μία ακόμη εκλεκτή γαστρονομική εμπειρία, καθώς διοργανώνει και φιλοξενεί το πρώτο του 4 hands dinner, την Τετάρτη 22 Μαΐου. Σε αυτό, ο σεφ-πατρόν Πέτρος Δήμας υποδέχεται τον Πορτογάλο σεφ Leandro Carreira με απώτερο σκοπό να συνδυάσουν τη μαεστρία τους και να δημιουργήσουν ένα μοναδικό μενού. 

Makris Athens
© Λεωνίδας Τούμπανος

Το γαστριμαργικό ταξίδι του Leandro Carreira συμπεριλαμβάνει διάσημα εστιατόρια με αστέρια Michelin, ξεκινώντας από το εστιατόριο 'Mugaritz' του Andoni Luis Aduriz στην Ισπανία, το 'Viajante' του Nuno Mendes στο Λονδίνο, ενώ το πιο πρόσφατο επίτευγμά του είναι το' The Sea, The Sea Chef's Table' στο Haggerston.

Με την κοινή αγάπη τους για τη φιλοσοφία farm-to-table, οι σεφ Πέτρος Δήμας και Leandro Carreira θα συνδυάσουν τις γνώσεις, τις τεχνικές και τις δεξιότητές τους για να δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό μενού, αποκλειστικά για αυτήν τη μέρα, που θα αναδείξει την αυθεντικότητα και την ποιότητα των πρώτων υλών. 


Info

22 Μαΐου 2024
Κρατήσεις στο 2160047777

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Makris Athens

Άστιγγος 10 & Ερμού 119, Θησείο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
20/11/2024

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.

8 γευστικές στάσεις στο Κολωνάκι

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στο Κολωνάκι συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από ατμοσφαιρικά wine bars και κοσμοπολίτικα ψαροφαγικά στέκια, μέχρι μοντέρνα bistro και street food με δημιουργική υπογραφή.

Ο "Paleos" είναι αλλιώς

Αύρα από τα παλιά στον πεζόδρομο της Αδριανού φέρνει το καινούργιο αυτό μεζεδοπωλείο με τη χαλαρή ατμόσφαιρα και τις προσεγμένες γεύσεις που προορίζονται για τη μέση του τραπεζιού.