Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από τη στιγμή που το 'Esthiō Athens' ξεκίνησε το ταξίδι σου σε μία από τις πιο κουλ γειτονιές της πόλης και σε απόσταση αναπνοής από τη δημοφιλή περιοχή της Ακρόπολης. 

Το casual εστιατόριο που εμπνεύστηκε και δημιούργησε ο ταλαντούχος Έλβι Δημήτρης Ζύμπα -από το εξαιρετικό 'Alficon' και το ανατρεπτικό σουβλατζίδικο 'Μίμης Neotraditional'- έκανε τον σεφ-πατρόν να πειραματιστεί, να κάνει ένα καλό ξεσκόνισμα μνήμης αλλά και να προσπαθήσει να ισορροπήσει την παράδοση με τη σύγχρονη πραγματικότητα, σε αρκετά ανεβασμένα γευστικά στάνταρ. Παράλληλα, έφερε ένα από τα πιο δημιουργικά και πρωτότυπα κόνσεπτ στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας, υπηρετώντας τη βαλκανική κουζίνα και την κουλτούρα της, χρησιμοποιώντας τοπικά προϊόντα της ελληνικής.

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event 1

Σβήνοντας λοιπόν το παρθενικό κεράκι της τούρτας του, το 'Esthiō' υποδέχεται παλιούς και νέους φίλους την Κυριακή 19/05, για το πρώτο γενέθλιο event, που βασίζεται στο τρίπτυχο σίτος/οίνος/ήχος.

Οι στενοί συνεργάτες Πέρι Παναγιωτακόπουλος από τον Wine Kiosk θα μυήσει τους επισκέπτες στα ελληνικά κρασιά και ο Larry Gus θα τους ταξιδέψει με τους ήχους του.

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event 2


Info

€20/άτομο για το wine gathering

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Esthio

Δημητρακοπούλου 7, Κουκάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια