Ένα από τα πιο ανερχόμενα ταλέντα της παγκόσμιας γαστρονομικής σκηνής είναι ο επόμενος καλεσμένος του "Pharaoh" στη σειρά Pharaoh Fire Nights, στην οποία διάφοροι σεφ αναλαμβάνουν την κουζίνα του εστιατορίου και παρουσιάζουν ένα μενού βασισμένο στο μαγείρεμα στα ξύλα. Στις 15 Μαΐου, ο σπουδαίος Έλληνας σεφ Δημήτριος Μούδιος θα μαγειρέψει ένα ειδικό μενού ταϊλανδέζικης κουζίνας χρησιμοποιώντας κυρίως ελληνικά προϊόντα.
Γεννημένος και μεγαλωμένος στη Θεσσαλονίκη πριν 29 χρόνια και γαλουχήθηκε στις κουζίνες του τριάστερου "Atelier" στο Μόναχο, όπου καλλιέργησε το πάθος του για την υψηλή γαστρονομία και την καινοτομία.
Πέρασε από κουζίνες κορυφαίων εστιατορίων όπως το "Alchemist" στην Κοπεγχάγη (2* Michelin, #5 World's 50 Best) για να κάνει στη συνέχεια μετάβαση στο R & D τομέα όπου έπαιξε καίριο ρόλο στη διαμόρφωση του γαστρονομικού υπόβαθρου εστιατορίων όπως το "Borago" στο Σαντιάγο της Χιλής (#29 World's 50 Best) και το "Ernst" στο Βερολίνο (1* Michelin, #55 World's 50 Best).
Αυτό το διάστημα βρίσκεται στη Μπανγκόκ, όπου είναι executive chef και συνιδιοκτήτης του "Lahnyai" με ταϊλανδέζικη κουζίνα και του νεότευκτου "Ōre" όπου παρουσιάζει μια πιο fusion εκδοχή της μαγειρικής του φιλοσοφίας.
Κρατήσεις στο pharaoh.gr