Έχουν περάσει 6 χρόνια από την πρώτη στιγμή που το 'Po'Boys' έκανε την εμφάνισή του στου Ψυρρή και ένα από τα δεδομένα είναι πως παραμένει νόστιμο, πιστό στην α λα αμερικανιά ΒΒQ φιλοσοφία του, με το κρέας πάντοτε πρωταγωνιστή, συνήθως σε κάποια καπνιστή εκδοχή. Co stars τα πληθωρικά από κάθε άποψη σάντουιτς και μπέργκερ, το δημοφιλές mac n’ cheese και, εσχάτως, το παγωτό μηχανής για το φινάλε.
Όλα εδώ όμως ξεκινούν από τον feelgood και σε διαρκή κίνηση χώρο, στον οποίο συναντάς πάσης φύσεως foodies - και ασφαλώς μπόλικους repeaters που μοιάζουν λες και έχουν πάντοτε καβατζωμένο το ίδιο ακριβώς τραπέζι κάθε φορά που έρχονται εδώ.
Ο Βασίλης Σπόρος δεν ησυχάζει ποτέ και, παρότι βαδίζει σταθερά στη γνωστή γευστική κατεύθυνση, φροντίζει για νέες -μικρές ή μεγαλύτερες- προσθήκες στο μεγάλο μενού. Έτσι, δίπλα σε διαχρονικά σουξέ βρίσκεις πια φρέσκες αφίξεις όπως την ενδιαφέρουσα ελληνική εκδοχή της panzanella με ψητό κουνουπίδι στα κάρβουνα, φέτα, πολύχρωμα ντοματίνια, κάπαρη και πράσινες ελιές ή τις ελαφρώς πικάντικες ψητές φτερούγες κοτόπουλο, λουσμένες με μία εθιστική sweet & sticky homemade σάλτσα.
Το νέο όνομα στη μαρκίζα που συγκεντρώνει τα φώτα πάνω του όμως είναι το Smash my Gree Up: Ένα smash burger με πολύ καλό μπιφτέκι προβατίνας, κασέρι και σκορδοβούτυρο, που δε θα μου προκαλούσε έκπληξη αν εξελισσόταν σε ένα από τα επόμενα viral μπιφτεκόψωμα της πόλης.
Παράλληλα, τα brisket, το pulled pork αλλά και πολύ καλές κοπές ξηράς ωρίμανσης είναι πάντοτε εκεί. Ολοκληρώνεις με old school παγωτό μηχανής σε σοκολάτα-βανίλια, ενώ οφείλεις να γνωρίζεις πως πια το 'Po'Boys' εμφιαλώνει και τη δική του μπύρα, μία αρκετά αξιόλογη lager σε συνεργασία με την 33 Brewing Company. Ό,τι πρέπει για την περίσταση δηλαδή.
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.