Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό «The Zillers Pastry Bar» υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

zillers1

Με ένα σπέσιαλ μενού και βεβαίως μαγική θέα στην Ακρόπολη μας υποδέχεται το βράδυ της Ανάστασης 4/5 το ατμοσφαιρικό εστιατόριο "The Zillers". Ο καινούργιος executive chef Βασίλης Ρούσσος προτείνει για την αρχή το τιμώμενο έδεσμα της ημέρας που είναι ασφαλώς η μαγειρίτσα, και συνεχίζει με την παραδοσιακή ποντιακή πίτα "γιοχάς" με πράσο αλλά και τζιγεροσαρμάδες γεμισμένους με ρύζι και μυρωδικά. Το κύριο πιάτο της βραδιάς θα είναι το αρνάκι με baby πατατούλες, ενώ ο γλυκός επίλογος του μενού που κοστίζει € 95 κατ’άτομο θα γραφτεί με αρωματικό τσουρέκι. 

zillers2

Λίγες ημέρες αργότερα, το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" και ο Γιώργος Πλατινός υποδέχονται στην Αθήνα τον αναγνωρισμένο pastry chef Gilles Marchal για ένα ξεχωριστό 4 Ηands Εvent με γαλλικό αέρα στις 10 και 11/5. Οι δύο εξαιρετικοί pastry chefs συναντιούνται ξανά στην Αθήνα και ενώνουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο degustation menu που εξερευνά τη σχέση της ζαχαροπλαστικής με τις παιδικές αναμνήσεις και αξίζει να βάλετε στην ατζέντα σας αν αγαπάτε τις ξεχωριστές και πρωτότυπες γλυκές εμπειρίες. 
 

Περισσότερες πληροφορίες

Zillers (The)

(ξεν. «The Zillers») Μητροπόλεως 54, κέντρο
  • Εστιατόρια

Zillers Pastry Bar (Τhe)

Παλαιολόγου Μπενιζέλου 9, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
20/11/2024

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.

8 γευστικές στάσεις στο Κολωνάκι

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στο Κολωνάκι συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από ατμοσφαιρικά wine bars και κοσμοπολίτικα ψαροφαγικά στέκια, μέχρι μοντέρνα bistro και street food με δημιουργική υπογραφή.

Ο "Paleos" είναι αλλιώς

Αύρα από τα παλιά στον πεζόδρομο της Αδριανού φέρνει το καινούργιο αυτό μεζεδοπωλείο με τη χαλαρή ατμόσφαιρα και τις προσεγμένες γεύσεις που προορίζονται για τη μέση του τραπεζιού.