Ο "Βασίλαινας Blue" της Αντιπάρου μετακομίζει

Ανταλλάσσει τη φελινική αυλή του στη Χώρα με τη βεράντα του «Kouros Village Hotel» κι αποκτά τη θαλασσινή θέα που του αξίζει, ενώ ενδιαφέροντα σχέδια υπάρχουν και για το χώρο που αφήνει πίσω του.

Βασίλαινας Αντίπαρος new 5

"Φέτος κατεβαίνουμε στο νησί από νωρίς, θα ετοιμάσουμε σπουδαία πράγματα", μου έλεγε γεμάτος ενθουσιασμό ο Θανάσης Βασίλαινας σε πρόσφατη κουβέντα μας, ποιος να φανταζόταν όμως την εξέλιξη που είχε στα σκαριά: η φελινική αυλή όπου τον γνωρίσαμε, δύο βήματα από το κεντρικό στενό της Χώρας, από φέτος παύει να είναι η καλοκαιρινή έδρα της νησιώτικης εκδοχής του ιστορικού εστιατορίου, αφού από αυτό το καλοκαίρι ο "Βασίλαινας Blue" μετακομίζει στη βεράντα του ξενοδοχείου "Kouros Village Hotel".

βασιλαινας
Μεγάλα σχέδια για το φετινό καλοκαίρι στην Αντίπαρο έχει ο Θανάσης Βασίλαινας

Φωλιασμένο στην άκρη της προμενάδας της Αντιπάρου και με θέα στην κόλπο της παραλίας Καλούδια, το "Kouros Village Hotel" θα χαρίσει στο "Βασίλαινας Blue" τη θαλασσινή βίστα που του αξίζει, με το εστιατόριο να μπαίνει στην τρίτη καλοκαιρινή σεζόν του φρεσκαρισμένο σε χώρο και ανανεωμένο σε ιδέες. Τα ηνία της κουζίνας θα κρατά ο Βασίλης Παπαδόπουλος, αναλαμβάνοντας τόσο το ξεδίπλωμα της head to tail φιλοσοφίας που γνωρίσαμε το φετινό χειμώνα στην αθηναϊκή έδρα του εστιατορίου, όσο και την υλοποίηση signature γεύσεων του "Βασίλαινα" μαζί με φρέσκες καλοκαιρινές ιδέες.

ΒΑΣΙΛΑΙΝΑΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
Νέο project στα σκαριά για τη φελινική αυλή δύο βήματα από το κεντρικό στενό

Σχέδια όμως υπάρχουν και για την αυλή που αφήνει πίσω του το εστιατόριο: ο Θανάσης Βασίλαινας σχεδιάζει εκεί την επαναφορά παλιού συνεργάτη από τις ιστορικές πειραιώτικες εποχές του εστιατορίου, σε μια συνεργασία που, αν ευοδωθεί, θα συζητηθεί πολύ. Αναμένουμε, λοιπόν, τις εξελίξεις, που θα δώσουν ακόμη περισσότερη γεύση στο νόστιμο εναλλακτικό νησί.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.