Για ένα ακόμη καλοκαίρι, ένα από τα πιο δημοφιλή αθηναϊκά spots, το 'Nikkei Floresta' ετοιμάζεται να δικαιολογήσει και πάλι το όνομά του, καθώς βγαίνει στον ανανεωμένο και αλέγρο κήπο του. Η φετινή έξοδος στον κήπο περιλαμβάνει και πάλι το εντυπωσιακό μπαρ με τη μαρμάρινη μπάρα και τα κομμάτια δέντρων στη βάση του, που έχει στηθεί στην είσοδο του μαγαζιού, όπως και τον υπόλοιπο εξωτικά fun χώρο σε διάφορα επίπεδα.
Ακριβώς σε αυτό το γοητευτικό πλαίσιο, ο executive chef Νίκος Ψηλός και οι chefs de cuisine Δημήτρης Κατσάρας και Ιβάν Νετσιταϊλένκο, υπογράφουν ένα μενού που υπόσχεται υψηλής ποιότητας γαστρονομική εμπειρία, συνδυάζοντας την τεχνογνωσία και το πάθος τους για τη δημιουργία εκλεκτών γεύσεων.
Οι προτάσεις του 'Nikkei Floresta' έχουν ισχυρές fusion βάσεις και χρησιμοποιούν πρώτες ύλες από την Ελλάδα. Ανάμεσα στις επιλογές που αναμένεται να απασχολήσουν είναι το black cod με grapefruit miso και χόρτα, το νιγκίρι με βασιλικό καβούρι και γκρεμολάτα τζίντζερ, τα langosta bao buns με χειροποίητα ψωμάκια, φρέσκο αστακό και ντελικάτη Nikkei mayo sauce και το chicharrón de pescado, το τραγανό φιλέτο γλώσσας με yuzu-kosho sauce.
Οι λάτρεις του κρασιού δε θα μείνουν παραπονεμένοι με μία άκρως ενδιαφέρουσα λίστα που εμπλουτίζεται διαρκώς, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους cocktail aficionados μέσω της αντίστοιχης των ποτών.
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.