Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

Jennys Rooftop Αλέξανδρος Παπανδρέου

Μια γευστική συνάντηση υψηλών στροφών ετοιμάζει και πάλι το "Jenny’s Rooftop", το εστιατόριο στην ταράτσα του ξενοδοχείου "Sofitel Athens Airport" στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, με τον σεφ του ξενοδοχείου Δημήτρη Υψηλό, να υποδέχεται τον δημοφιλή συνάδελφό του, Αλέξανδρο Παπανδρέου, σε μια one-night-only γαστρονομική γιορτή.

Jenny's rooftop xmas

Οι δυο τους θα συναντηθούν για ένα γαστρονομικό four hands dinner αυτό το Σάββατο 20 Απριλίου, υπογράφοντας πιάτα χαρακτηριστικά της μαγειρικής τους φινέτσας, σε ένα set menu έξι σταδίων δημιουργικής ελληνικότητας. Έτσι, η χορτόπιτα με χωριάτικο φύλλο πάνω σε κρέμα γραβιέρας, ένα μια μοντέρνα παραλλαγή ενός κλασικού φαβορί της ελληνικής παράδοσης, θα ανοίξει τη μοναδική αυτή βραδιά, με προτάσεις όπως το μυλοκόπι με vongole και σος από τσίπουρο, ή το στήθος κοτόπουλου ελευθέρας βοσκής με κολοκύθια και πέστο βασιλικού να παίρνουν σκυτάλη, υπογράφοντας ένα ξεχωριστό γευστικό ταξίδι.

jennys rooftop 4 hands

Περισσότερες πληροφορίες

Jenny's rooftop

ξεν. «Sofitel Athens Airport», 9ος όροφος, Σπάτα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
20/11/2024

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.

8 γευστικές στάσεις στο Κολωνάκι

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στο Κολωνάκι συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από ατμοσφαιρικά wine bars και κοσμοπολίτικα ψαροφαγικά στέκια, μέχρι μοντέρνα bistro και street food με δημιουργική υπογραφή.

Ο "Paleos" είναι αλλιώς

Αύρα από τα παλιά στον πεζόδρομο της Αδριανού φέρνει το καινούργιο αυτό μεζεδοπωλείο με τη χαλαρή ατμόσφαιρα και τις προσεγμένες γεύσεις που προορίζονται για τη μέση του τραπεζιού.