Μια από τις δημοφιλέστερες κουζίνες στο ελληνικό κοινό, η ασιατική, δηλώνει παρούσα στο κέντρο της Αθήνας και την περίοδο της Σαρακοστής με το "Rakkan Urban Gastronomy", σε δημιουργικές συναντήσεις με κουζίνες όπως η μεσογειακή. Ο σεφ Martin Prenda ενορχηστρώνει με fusion ταμπεραμέντο πιάτα, με ιαπωνικές πινελιές, συμπεριλαμβάνοντας προτάσεις που μπορούμε να απολαύσουμε ακόμα και την περίοδο της νηστείας αφού το σενάριο εδώ τιμά δεόντως και τα καλά της θάλασσας.
Στην ατμοσφαιρική και ευρύχωρη σάλα με τη σκηνογραφημένη ανθισμένη ροζ κερασιά και το όμορφο φωτεινό ενυδρείο, δοκιμάζεις μια σειρά από πιάτα κάποια από τα οποία συνίστανται και για την περίοδο της νηστείας. Το ψητό χταπόδι που ο σεφ συνοδεύει με πουρέ από άσπρο φασόλι και ο ταραμάς με άρωμα παντζαριού, τοματίνια, φυστίκια Αιγίνης και μυρώνια, δίπλα σε μια ωραία καβουροσαλάτα, προλογίζουν τα κυρίως ενώ, συνεχίζοντας, θα δοκιμάσετε το ψητό καλαμάρι αλλιώς, με πινελιές όπως ο πουρές σπανάκι και η κρέμα από φινόκιο. Στα ζυμαρικά, η μοναδικής νοστιμιάς αχινομακαρονάδα αρωματίζεται με σκόρδο και βασιλικό ενώ το κριθαρότο αστακού με μαραθόριζα, πομοντόρι και φρέσκα μυρωδικά είναι στα "must". Οι λάτρεις των ριζότι θα δοκιμάσετε το vegan με λαχανικά. Ο μεγαλοπρεπής αστακός, που φιγουράρει στο μενού ψητός και σε ωραία εκτέλεση μαγειρεμένος σε τεμπούρα δίπλα σε πικάντικη μαγιονέζα, αλλά και τα στρείδια που μοσχοβολούν ιώδιο, προορίζονται για εκλεκιστικούς ουρανίσκους. Η λίστα κρασιών που επιμελείται ο wine consultant Ιωάννης Καρδιάκος, συμπληρώνει τη γευστική εμπειρία.