Η κορυφαία pastry chef Marie Simon στο 'Ark'

Μία βραδιά που αναβιώνει την αστική αθηναϊκή κουζίνα με μια πνοή γαλλικής εκλεπτυσμένης γαστρονομίας και ζαχαροπλαστικής.

Η κορυφαία pastry chef Marie Simon στο 'Ark'

Ο executive chef Γιάννης Μπαξεβάνης και η ομάδα του υποδέχονται στο 'Ark' την παγκοσμίως βραβευμένη σεφ ζαχαροπλαστικής Marie Simon, την Πέμπτη 4 Απριλίου.

Οι επισκέπτες του εστιατορίου θα απολαύσουν ένα μοναδικό μενού που αναβιώνει την αστική αθηναϊκή κουζίνα με μια πνοή γαλλικής εκλεπτυσμένης γαστρονομίας και ζαχαροπλαστικής. Κάθε μπουκιά θα αποτελέσει ένα ταξίδι στο χρόνο και στο χώρο, ξυπνώντας μνήμες και ανακαλύπτοντας νέες αισθήσεις.

Η κορυφαία pastry chef Marie Simon στο 'Ark' 1

Η Marie Simon, μία αλχημιστής της ζαχαροπλαστικής, θα παρουσιάσει τις δημιουργίες της σε ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι. Βραβευμένη με τον τίτλο της "παγκόσμιας πρωταθλήτριας γλυκών τεχνών" (Mondial Des Arts Sucrés, 2018) υπό την καθοδήγηση του Lilian Bonnefoi  και του Thierry Bamas, βρίσκεται σήμερα στην κορυφή της δικής της εταιρείας, μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στη ζαχαροπλαστική για επαγγελματίες και ιδιώτες, αλλά και ως ζαχαροπλάστης στο βραβευμένο με δύο Michelin εστιατόριο 'L' Amaryllis', στο Σεν Ρεμί.

Η κορυφαία pastry chef Marie Simon στο 'Ark' 2

Οι γεύσεις του event θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων αθηναϊκή σαλάτα με μπαρμπούνι, κοτόπουλο μιλανέζα ψημένο σε κρασί με πιλάφι σαφράν, τουρνεντό Rossini, φιλέτο μόσχου με τρούφα και φουά γκρα.


Info

Για κρατήσεις: 210 8948882
ark-glyfada.gr

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Ark

Γρ. Λαμπράκη 2, Αστέρια Γλυφάδας
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.