Ο executive chef Γιάννης Μπαξεβάνης και η ομάδα του υποδέχονται στο 'Ark' την παγκοσμίως βραβευμένη σεφ ζαχαροπλαστικής Marie Simon, την Πέμπτη 4 Απριλίου.
Οι επισκέπτες του εστιατορίου θα απολαύσουν ένα μοναδικό μενού που αναβιώνει την αστική αθηναϊκή κουζίνα με μια πνοή γαλλικής εκλεπτυσμένης γαστρονομίας και ζαχαροπλαστικής. Κάθε μπουκιά θα αποτελέσει ένα ταξίδι στο χρόνο και στο χώρο, ξυπνώντας μνήμες και ανακαλύπτοντας νέες αισθήσεις.
Η Marie Simon, μία αλχημιστής της ζαχαροπλαστικής, θα παρουσιάσει τις δημιουργίες της σε ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι. Βραβευμένη με τον τίτλο της "παγκόσμιας πρωταθλήτριας γλυκών τεχνών" (Mondial Des Arts Sucrés, 2018) υπό την καθοδήγηση του Lilian Bonnefoi και του Thierry Bamas, βρίσκεται σήμερα στην κορυφή της δικής της εταιρείας, μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στη ζαχαροπλαστική για επαγγελματίες και ιδιώτες, αλλά και ως ζαχαροπλάστης στο βραβευμένο με δύο Michelin εστιατόριο 'L' Amaryllis', στο Σεν Ρεμί.
Οι γεύσεις του event θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων αθηναϊκή σαλάτα με μπαρμπούνι, κοτόπουλο μιλανέζα ψημένο σε κρασί με πιλάφι σαφράν, τουρνεντό Rossini, φιλέτο μόσχου με τρούφα και φουά γκρα.
Info
Για κρατήσεις: 210 8948882
ark-glyfada.gr
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.