Domaine Cachat Ocquidant: Από την Βουργουνδία στο 'Vezené'

Το τέταρτο Spin the Bottle στο δημοφιλές εστιατόριο παρουσιάζει το Domaine Cachat Ocquidant από την Βουργουνδία.

Domaine Cachat Ocquidant: Από την Βουργουνδία στο 'Vezené'

Μετά τα κρασιά του Angelo Negro, εκείνα του Απόστολου Θυμιόπουλου καθώς και αυτά από τα εμβληματικά οινοποιεία Torbreck και Escarpment, το Spin the Bottle επανέρχεται την Πέμπτη 4 Απριλίου με το Domaine Cachat Ocquidant από την Βουργουνδία.

Η ομάδα του Άρη Βεζενέ έχει δημιουργήσει ένα μενού τεσσάρων σταδίων που είναι εμπνευσμένο από τις κλασσικές και πολύ αγαπημένες ποικιλίες Chardonnay και Pinot Noir. Με έμφαση στον πλούτο της θάλασσας, τα πιάτα έχουν βαθιά γεύση και κάθε υλικό τους είναι απόδειξη της  εμμονής στη λεπτομέρεια με σκοπό την απόλυτη απόλαυση. 

Domaine Cachat Ocquidant: Από την Βουργουνδία στο 'Vezené' 1

Το οικογενειακό boutique οινοποιείο Domaine Cachat Ocquidant με έδρα το Ladoix Serigny  αποτελείται από 10 εκτάρια γης στους πρόποδες του λόφου του Corton τα οποία καλλιεργούνται  με σεβασμό στο terroir και το περιβάλλον.

Πέντε γενιές της οικογένειας έχουν εργαστεί με πάθος φτάνοντας την ποιότητα της κάθε ετικέτας τους στα υψηλά επίπεδα που βρίσκονται σήμερα, και έχοντας κερδίσει τους οινόφιλους που αγαπούν τη Βουργουνδία και τα κρασιά της.  

Τη βραδιά του Spin the Bottle θα δοκιμαστεί και το ιδιαίτερα σπάνιο Meursault, ένα Chardonnay που έρχεται ειδικά για τους καλεσμένους της βραδιάς. 


Info

Κόστος Spin the Bottle Dinner: €95/ άτομο

Για κρατήσεις: reservations@vezene.gr & τηλ. 210 7232002

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Vezene Athens

Βρασίδα 11, περιοχή Χίλτον, Iλίσια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
20/11/2024

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.

8 γευστικές στάσεις στο Κολωνάκι

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στο Κολωνάκι συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από ατμοσφαιρικά wine bars και κοσμοπολίτικα ψαροφαγικά στέκια, μέχρι μοντέρνα bistro και street food με δημιουργική υπογραφή.

Ο "Paleos" είναι αλλιώς

Αύρα από τα παλιά στον πεζόδρομο της Αδριανού φέρνει το καινούργιο αυτό μεζεδοπωλείο με τη χαλαρή ατμόσφαιρα και τις προσεγμένες γεύσεις που προορίζονται για τη μέση του τραπεζιού.