Σκεπασμένο απ’ την παχιά φυλλωσιά του αιωνόβιου δέντρου που του χαρίζει το όνομά του, το εστιατόριο – προορισμός στη Μυκάνη συνεχίζει να χαράζει νέα γευστικά μονοπάτια στη γειτονιά της Καλαμπάκας, με τον ευρηματικό Θέμη Μπέλλο να συμπράττει με τον έμπειρο σεφ Κωνσταντίνο Ανδρέου, που αναλαμβάνει χρέη executive chef.
Έχοντας ακολουθήσει σημαντική μαγειρική διαδρομή, ο Κωνσταντίνος Ανδρέου ξεκίνησε από τα lifestyle εστιατόρια της Μυκόνου και της Σαντορίνης, για να συνεχίσει σε κορυφαία εστιατόρια της Ευρώπης, όπως το Geranium της Κοπεγχάγης (3* Michelin), το Aloe της Στοκχόλμης (2*) και το Lyle’s του Λονδίνου (1*) και τώρα επιστρέφει στον τόπο καταγωγής του ("ήθελα το τελευταίο μαγειρικό μου ταξίδι να είναι στον τόπο καταγωγής μου", όπως λέει ο ίδιος), για να ενισχύσει την ομάδα του "Πλάτανου" και να γυρίσουν μαζί μια νέα, γεμάτη υποσχέσεις σελίδα για το ιστορικό εστιατόριο.
Περισσότερα από 40 χρόνια μετρά, άλλωστε, ο "Πλάτανος" ως ένα γευστικό φαβορί στα πέριξ της Καλαμπάκας, και χωρίς να γυρνά την πλάτη σ’ αυτή τη σημαντική ιστορία, φροντίζει να εξελίσσει τη γευστική πρόταση, ταιριάζοντας την εκλεκτή πρώτη ύλη με τολμηρές ιδέες και τεχνικές αιχμής, για να σερβίρει τη δημιουργικότητα της ανήσυχης ομάδας του στο πιάτο.
Με νέες ιδέες, νέο μενού, αλλά και ολοκαίνουριο site (www.platanosmykani.gr), ο "Πλάτανος" είναι έτοιμος για τη νέα του σελίδα. Απολαύστε τη!
"Platanos Steakhouse", Μύκανη Καλαμπάκας, 2432082342