Καθαρά Δευτέρα στο 'St. George Lycabettus'

Καθαρά Δευτέρα στο 'St. George Lycabettus'

Στην περίπτωση που έχεις αποφασίσει να παραμείνεις εντός των αθηναϊκών τειχών την Καθαρά Δευτέρα και σε συγκινεί το ενδεχόμενο να πετάξεις χαρταετό στο λόφο του Λυκαβηττού, τότε πρέπει να γνωρίζεις πως μία ενδιαφέρουσα γευστική προοπτική σε σε περιμένει στο ξενοδοχείο 'St. George Lycabettus'. Εκεί, ο βραβευμένος executive chef, Στέφανος Παπανικολάου, έχει ετοιμάσει ένα gourmet buffet με θαλασσινές γεύσεις, στο 'Grand Balcon'.

Λαγάνες χειροποίητες, χταποδοσαλάτα με κρεμμυδάκια, πιπεριές με χαρουπόμελο , μύδια αχνιστά με λευκό κρασί και μαραθόριζα, γαρίδες με κουρκούτι και λαδολέμονο μαστίχας, σουπιές με άγρια χόρτα, παραδοσιακός μπακαλιάρος τηγανιτός και πολλά άλλα σε περιμένουν.

Από τα μπαλκόνια του 'La Suite Lounge' και του 'Le Grand Balcon' θα "μετρήσεις τους χαρταετούς της πόλης" στο λόφο του Λυκαβηττού, στου Φιλοπάππου και μέχρι τον Σαρωνικό, ατενίζοντας την Αθήνα από ψηλά.

Οι μικροί φίλοι έχουν πάντοτε την τιμητική τους εδώ. Και θα τους περιμένουν παιδαγωγοί-animateurs της Nannuka, με ατελείωτα παιχνίδια και κατασκευή χαρταετών.


Info

Καθαρά Δευτέρα - Buffet 12:00 – 16:00
€48 κατ’άτομο – παιδιά μέχρι 12 ετών -50%
Για περισσότερες πληροφορίες: 210 7416191
Κάντε την κράτηση σας εδώ

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.