Ο Μάρτιος είναι ένας άκρως γαστρονομικός μήνας στο 'Four Seasons Astir Palace'

Το βραβευμένο ξενοδοχείο παρουσιάζει ένα δυνατό μπουκέτο γευστικών εμπειριών τις επόμενες εβδομάδες.

Ο Μάρτιος είναι ένας άκρως γαστρονομικός μήνας στο 'Four Seasons Astir Palace'

Αριστοτεχνικές δημιουργίες με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin στο 'Pelagos', παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις στην 'Taverna37' και ένα από τα κορυφαία brunch της πόλης στο βραβευμένο με Top Notch 'Mercato': Με μια δελεαστική γκάμα εποχικών και συνεργατικών γευστικών εμπειριών, ο Μάρτιος υπόσχεται να είναι ένας ένδοξος γαστρονομικός μήνας στο 'Four Seasons Astir Palace Hotel Athens' (νο.35 στα The World’s 50 Best Hotels). 

Το 'Pelagos' επιστρέφει δημιουργικά στο πλαίσιο του "Friends of Pelagos". Στις 26 και 27 Μαρτίου, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την τέχνη του Γάλλου σεφ Emmanuel Renaut και του Chef de Cuisine Γιώργου Δόσπρα από το βραβευμένο εστιατόριο 'Lauda' του 'Andronis Boutique Hotel', στη Σαντορίνη. 

Ο Μάρτιος είναι ένας άκρως γαστρονομικός μήνας στο 'Four Seasons Astir Palace' 5

Ο Μάρτιος είναι ένας άκρως γαστρονομικός μήνας στο 'Four Seasons Astir Palace' 3

Έχοντας κερδίσει τρία αστέρια Michelin και ένα Meilleur Ouvrier de France (Βραβείο Καλύτερου Τεχνίτη Γαλλίας) ο Emmanuel Renault έρχεται στην Αθήνα για πρώτη φορά και ενώνει τις δυνάμεις του με τον εξαιρετικά ταλαντούχο Γιώργο Δόσπρα για να συνεργαστούν με τον Luca Piscazzi και την ομάδα του. Όλοι μαζί θα επιμεληθούν και θα δημιουργήσουν από κοινού ένα αποκλειστικό μενού (€170/άτομο), αναδεικνύοντας την υψηλή τέχνη της γαστρονομίας με έμπνευση από τη Μεσόγειο. 

Ο Μάρτιος είναι ένας άκρως γαστρονομικός μήνας στο 'Four Seasons Astir Palace' 4

Ο Μάρτιος είναι ένας άκρως γαστρονομικός μήνας στο 'Four Seasons Astir Palace' 1

Την Καθαρά Δευτέρα (18 Μαρτίου), οι επισκέπτες θα απολαύσουν ένα οικογενειακό μενού με ζωηρά ορεκτικά, ζουμερές σαλάτες, παραδοσιακά μαγειρεμένα θαλασσινά και σαρακοστιανά (€95/άτομο), ενώ η Δευτέρα 25η Μαρτίου είναι αφιερωμένη στο παραδοσιακό μπακαλιάρο σκορδαλιά σε δημιουργικές παραλλαγές. 

Προς τιμήν της Καθαράς Δευτέρας, την πρώτη μέρα της Σαρακοστής, το 'Mercato' θα προσφέρει ένα ξεχωριστό brunch μενού με θαλασσινά (€110/άτομο). 

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Mercato

Ξεν. «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens», Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Ethnic κουζίνες

Pelagos

Ξεν. «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens», Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
20/11/2024

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.

8 γευστικές στάσεις στο Κολωνάκι

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στο Κολωνάκι συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από ατμοσφαιρικά wine bars και κοσμοπολίτικα ψαροφαγικά στέκια, μέχρι μοντέρνα bistro και street food με δημιουργική υπογραφή.

Ο "Paleos" είναι αλλιώς

Αύρα από τα παλιά στον πεζόδρομο της Αδριανού φέρνει το καινούργιο αυτό μεζεδοπωλείο με τη χαλαρή ατμόσφαιρα και τις προσεγμένες γεύσεις που προορίζονται για τη μέση του τραπεζιού.