Ο Παύλος Κυριάκης είναι ο νέος executive chef στο 'Elaia' του 'Kapsaliana Village'

Αλλαγή σκυτάλης στο βραβευμένο εστιατόριο του κρητικού χωριού-ξενοδοχείου.

Ο σεφ και ιδιοκτήτης της ταβέρνας Δώδεκα Πιάτα στο Κουκάκι, Παύλος Κυριάκης

Ο Παύλος Κυριάκης είναι ο σεφ που διαδέχεται -μετά από 4 χρόνια- τον Νίκο Θωμά στην επιμέλεια του εστιατορίου Elaia, στο Kapsaliana Village Hotel. Ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ Κυριάκης θα επιχειρήσει την ανανέωση της γαστρονομικής οπτικής του εστιατορίου (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2023), έχοντας ως πυλώνες της πρότασής του τα μποστάνια του χωριού και τις τοπικές πρώτες ύλες και προϊόντα από όλο το Ρέθυμνο.

"Στόχος μου είναι το Elaia Restaurant να γίνει ο νέος γαστρονομικός προορισμός στη Μεγαλόνησο. Τα Καψαλιανά σε προδιαθέτουν να βρεις την κατάλληλη πρώτη ύλη. Με τα δικά μας υλικά και δοκιμασμένες τεχνικές θα δώσουμε το μέγιστο της γεύσης, της υφής και της εμπειρίας" δηλώνει σχετικά ο Παύλος Κυριάκης.

Kapsaliana Village

Kapsaliana Village 1

Το άγγιγμα του πολυπράγμωνα γευσιπλάστη στις dining πτυχές του ξενοδοχείου θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την ανανέωση του πρωινού, το παραδοσιακό μεσημεριανό και το high end κομμάτι του δείπνου.

Παύλος Κυριάκης

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι εννοείς κάνουν και στη Θάσο fine dining;

Ο ταλαντούχος σεφ Γιάννης Μαρινόπουλος ερμηνεύει τις σπεσιαλιτέ του νησιού με τρόπο καινοτόμα νόστιμο και σύγχρονες τεχνικές. Σερβίρει τις δημιουργίες του για ένα και μόνο βράδυ στην Αθήνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
17/03/2025

Τα νέα γευστικά highlights του Κεραμεικού

Οι πιο πρόσφατες προσθήκες στη φαγητογραφία της κουλ γειτονιάς.

Χρυσοί Σκούφοι 2025: Τα εστιατόρια της Πάρου που ξεχώρισαν στο νησί που έκανε την έκπληξη

Η δημοφιλής Κυκλάδα παρουσιάστηκε εξαιρετικά φορμαρισμένη, με δύο νέους Χρυσούς Σκούφους αλλά και δύο νέα Top Notch.

Ο διάβολος έτρωγε Prada: τι συμβαίνει όταν οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας αποφασίζουν να μπουν στην κουζίνα;

Τί συμβαίνει όταν οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας φοράνε ποδιές και σκούφους; Ποια είναι τα πιάτα της μόδας; – στην κυριολεξία.

Τι γεύση έχει μια πίτσα των 52 ευρώ;

Κατ' αρχάς, τη γεύση του exclusivity που σερβίρει για πρώτο πιάτο το "Bagatelle Athens", με όλη την αίγλη που συνδέεται με το όνομα του μπολιασμένη στην ατμοσφαιρική αρχοντιά του, και γεύσεις φινετσάτες κι ευφάνταστες, που ταιριάζουν χάρμα στην εκλεκτική του αύρα. Διαβάστε περισσότερα στην κριτική μας!

Χρυσοί Σκούφοι 2025: Πώς μια πίτσα έφτασε στις κορυφαίες γαστρονομικές εμπειρίες της χώρας

Το απόλυτο comfort food στην έως τώρα κορυφαία στιγμή του στα εστιατορικά δρώμενα της Ελλάδας. Ποιος και πού τη φτιάχνει, γιατί ξεχωρίζει.

Στο Dal Professore Gastro Bar για beats n bites με ιταλιάνικο πρόσημο

Το νέο στέκι με την υπογραφή του… "καθηγητή" της ιταλικής κουζίνας, Νίκο Δημητροκάλη, γίνεται το αγαπημένο μας spot για after office και after theater απολαύσεις και μας διδάσκει την απολαυστική αλεγρία του "cenna spettacolo".