Ο Παύλος Κυριάκης είναι ο σεφ που διαδέχεται -μετά από 4 χρόνια- τον Νίκο Θωμά στην επιμέλεια του εστιατορίου Elaia, στο Kapsaliana Village Hotel. Ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ Κυριάκης θα επιχειρήσει την ανανέωση της γαστρονομικής οπτικής του εστιατορίου (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2023), έχοντας ως πυλώνες της πρότασής του τα μποστάνια του χωριού και τις τοπικές πρώτες ύλες και προϊόντα από όλο το Ρέθυμνο.
"Στόχος μου είναι το Elaia Restaurant να γίνει ο νέος γαστρονομικός προορισμός στη Μεγαλόνησο. Τα Καψαλιανά σε προδιαθέτουν να βρεις την κατάλληλη πρώτη ύλη. Με τα δικά μας υλικά και δοκιμασμένες τεχνικές θα δώσουμε το μέγιστο της γεύσης, της υφής και της εμπειρίας" δηλώνει σχετικά ο Παύλος Κυριάκης.
Το άγγιγμα του πολυπράγμωνα γευσιπλάστη στις dining πτυχές του ξενοδοχείου θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την ανανέωση του πρωινού, το παραδοσιακό μεσημεριανό και το high end κομμάτι του δείπνου.
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.