Συνεχίζοντας την σειρά των οινικών dinners που ξεκίνησαν τον Ιανουάριο, το Vezené υποδέχεται την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες παραγωγούς, τον οινοποιό Απόστολο Θυμιόπουλο.
Στο τρίτο αυτό dinner που υλοποιείται στο πλαίσιο της σειράς εμπειριών κάτω από τον τίτλο Spin the Bottle, ο Απόστολος Θυμιόπουλος, σε μια από τις πολύ σπάνιες παρουσιάσεις του, φέρνει μαζί του εμβληματικές ετικέτες για να μοιραστεί με τους καλεσμένους της βραδιάς. Ο οινοποιός είναι αφοσιωμένος στη σημαντικότερη βορειοελλαδίτικη ποικιλία, το ξινόμαυρο, και θερμός υποστηρικτής της αειφόρου αμπελοκαλλιέργειας.
Η ομάδα του Άρη Βεζενέ συνθέτει ένα μενού τεσσάρων σταδίων που θα αγκαλιάσει γευστικά το κάθε κρασί. Τα πιάτα, εμπνευσμένα από την έντονη προσωπικότητα του ξινόμαυρου, θα ακολουθήσουν την προσέγγιση του εστιατορίου Vezené με την κλασική εμμονή στη λεπτομέρεια και σκοπό την απόλυτη απόλαυση.
Θα είναι και πάλι μια εμπειρία για μία μόνο βραδιά.
Info
Κόστος Spin the Bottle Dinner: €95 / άτομο
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.