Το ξενοδοχείο 'Academias' και το εστιατόριο 'Nyx' είναι υποστηρικτές του 'Merci Chef!', της εβδομάδας γαλλικής γαστρονομίας που οργανώνει η πρεσβεία της Γαλλίας στην Αθήνα. Μέχρι την 1η Μαρτίου, πληθώρα από events και γαστρονομικές βραδιές θα λάβουν χώρα σε διάφορα σημεία της πόλης.
Την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου, το 'Nyx' φιλοξενεί ένα culinary soiree αφιερωμένο στην τέχνη των στρειδιών. Η MOF Eulalie Ros και ο σεφ Δημήτρης Κότσαλης ετοιμάζουν ένα ειδικό μενού, που θα τρέχει παράλληλα με την κάρτα του εστιατορίου.
Σε αυτό, ο επισκέπτης θα κληθεί να ανακαλύψει τις αποχρώσεις, τις γεύσεις και τις υφές που καθιστούν κάθε στρείδι ξεχωριστό, σε μία μοναδική εμπειρία με τη συνοδεία εκλεκτών κρασιών.
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.