Ένα κοινό μυστικό για τον "Πρίγκιπα" των Εξαρχείων είναι πως αποτελεί έναν διαχρονικό και σταθερά καλό προορισμό για pre και after theatre καταστάσεις στο κέντρο της πόλης. Βλέπεις, το στρατηγικό του location σε ακτίνα μερικών λεπτών από τις σκηνές αλλά και τους κινηματογράφους της αθηναϊκής καρδιάς, τον καθιστά μονόδρομο για όλους εκείνους που εκτιμούν τις ατόφιες γεύσεις, το χαλαρό περιβάλλον, την παρεΐστικη ατμόσφαιρα, τις μουσικές από βινύλια, την ιδιαίτερη φροντίδα καθώς και τις εκλεκτές ετικέτες κρασιού - ένα πεδίο στο οποίο επενδύει διαρκώς ο "Πρίγκιπας".
Όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν μόνο για τους θεατές αλλά και για τους συντελεστές των τριγύρω παραστάσεων, που συχνά συνυπάρχουν εντός του - γεγονός που δημιουργεί μία πολύ όμορφη, οικεία και ξεχωριστή κατάσταση.
Διόλου τυχαία, οι προαναφερθέντες τον εμπιστεύονται με κλειστά μάτια όταν η κουβέντα πηγαίνει στο εθνικό μας street food αλλά χωρίς απαραίτητα να παραμένει στα όρια των πάσης φύσεως σουβλακίων ενώ το ίδιο ισχύει και για το οινικό τερέν. Οι γεύσεις του, μία και μία, τόσο που μπορεί να προκαλέσουν ακόμη και έναν ευχάριστο πονοκέφαλο όσον αφορά την επιλογή. Καλαμάκια με μοσχαρίσιο συκώτι, βουβάλι, μαύρο χοίρο και προβατίνα, best sellers κεμπάπ, ζουμερά μπιφτέκια από βουβάλι και προβατίνα έχουν την τιμητική τους, ανάμεσα σε μία πληθωρικά νόστιμη γκάμα.
Για όλα τα παραπάνω είναι δεδομένο πως θα βρεις εδώ και την καταλληλότερη ετικέτα κρασιού, για κλασικά αλλά και απροσδόκητα pairings.
Αν πάλι προτιμάς κάτι από το νερό, μάθε πως πέστροφα Λούρου και χέλι Παμβώτιδας παίζουν σε διάφορα φορμάτ (σε πίτα καλαμποκιού, σε λευκό ψωμί σάντουιτς, σε μερίδα) ενώ ειδική μέριμνα υπάρχει για το vegetarian και το vegan κοινό.
Τέλος, στον "Πρίγκιπα" θα συνοδεύσεις το φαγητό σου με μία μεγάλη ποικιλία φυσικών κρασιών από οινοπαραγωγούς, οι οποίοι καλλιεργούν τα δικά τους σταφύλια με βιολογικές και βιοδυναμικές μεθόδους και τα οινοποιούν με αντίστοιχο τρόπο.