Οι ξεχωριστά νόστιμες παραστάσεις ενός "Πρίγκιπα"

Πριν ή μετά τον κινηματογράφο ή την πλησιέστερη θεατρική παράσταση, το δημοφιλές σποτ των Εξαρχείων φροντίζει να μην πεινάσει κανείς.

Ο Πρίγκιπας στα Εξάρχεια

Ένα κοινό μυστικό για τον "Πρίγκιπα" των Εξαρχείων είναι πως αποτελεί έναν διαχρονικό και σταθερά καλό προορισμό για pre και after theatre καταστάσεις στο κέντρο της πόλης. Βλέπεις, το στρατηγικό του location σε ακτίνα μερικών λεπτών από τις σκηνές αλλά και τους κινηματογράφους της αθηναϊκής καρδιάς, τον καθιστά μονόδρομο για όλους εκείνους που εκτιμούν τις ατόφιες γεύσεις, το χαλαρό περιβάλλον, την παρεΐστικη ατμόσφαιρα, τις μουσικές από βινύλια, την ιδιαίτερη φροντίδα καθώς και τις εκλεκτές ετικέτες κρασιού - ένα πεδίο στο οποίο επενδύει διαρκώς ο "Πρίγκιπας".

Πρίγκιπας στα Εξάρχεια για πριν και μετά το θέατρο 4

Όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν μόνο για τους θεατές αλλά και για τους συντελεστές των τριγύρω παραστάσεων, που συχνά συνυπάρχουν εντός του - γεγονός που δημιουργεί μία πολύ όμορφη, οικεία και ξεχωριστή κατάσταση.

Πρίγκιπας στα Εξάρχεια για πριν και μετά το θέατρο 3

Διόλου τυχαία, οι προαναφερθέντες τον εμπιστεύονται με κλειστά μάτια όταν η κουβέντα πηγαίνει στο εθνικό μας street food αλλά χωρίς απαραίτητα να παραμένει στα όρια των πάσης φύσεως σουβλακίων ενώ το ίδιο ισχύει και για το οινικό τερέν. Οι γεύσεις του, μία και μία, τόσο που μπορεί να προκαλέσουν ακόμη και έναν ευχάριστο πονοκέφαλο όσον αφορά την επιλογή. Καλαμάκια με μοσχαρίσιο συκώτι, βουβάλι, μαύρο χοίρο και προβατίνα, best sellers κεμπάπ, ζουμερά μπιφτέκια από βουβάλι και προβατίνα έχουν την τιμητική τους, ανάμεσα σε μία πληθωρικά νόστιμη γκάμα.

Για όλα τα παραπάνω είναι δεδομένο πως θα βρεις εδώ και την καταλληλότερη ετικέτα κρασιού, για κλασικά αλλά και απροσδόκητα pairings.

Πρίγκιπας Εξάρχεια

Πρίγκιπας στα Εξάρχεια για πριν και μετά το θέατρο 5

Πρίγκιπας στα Εξάρχεια για πριν και μετά το θέατρο 2

Πρίγκιπας Εξάρχεια 9

Αν πάλι προτιμάς κάτι από το νερό, μάθε πως πέστροφα Λούρου και χέλι Παμβώτιδας παίζουν σε διάφορα φορμάτ (σε πίτα καλαμποκιού, σε λευκό ψωμί σάντουιτς, σε μερίδα) ενώ ειδική μέριμνα υπάρχει για το vegetarian και το vegan κοινό.

Πρίγκιπας στα Εξάρχεια για πριν και μετά το θέατρο 6

Τέλος, στον "Πρίγκιπα" θα συνοδεύσεις το φαγητό σου με μία μεγάλη ποικιλία φυσικών κρασιών από οινοπαραγωγούς, οι οποίοι καλλιεργούν τα δικά τους σταφύλια με βιολογικές και βιοδυναμικές μεθόδους και τα οινοποιούν με αντίστοιχο τρόπο.

Περισσότερες πληροφορίες

Πρίγκιπας

Χαρ. Τρικούπη 23, Εξάρχεια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Αθηνόραμα Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2024: όλα όσα έγιναν τη βραδιά της απονομής των γαστρονομικών βραβείων

Σε μια λαμπερή βραδιά στο "Four Seasons" της Λεμεσού, την Τετάρτη 27/11, ο θεσμός Αθηνόραμα Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου, από το "αθηνόραμα" και τον "Φιλελεύθερο", βράβευσε για ακόμη μία χρονιά τα καλύτερα εστιατόρια του νησιού, που ατενίζει το γαστρονομικό του μέλλον με αισιοδοξία.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
03/12/2024

Cinapos: Τι γεύση μας αφήνει, τελικά, το μεζεδοπωλείο του Πάνου Ιωαννίδη;

Μία πρώτη βόλτα στο Θησείο και το new age μεζεκλίδικο σποτ.

Το "One&Only Aesthesis" υποδέχεται τις γιορτές: Μια εορταστική απόδραση πολυτέλειας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Το resort προσφέρει έναν προορισμό που συνδυάζει υψηλή γαστρονομία, δραστηριότητες και εμπειρίες ευεξίας, δημιουργώντας γιορτινές αναμνήσεις.

Γαστρονομία και αισθητική: Μια συζήτηση για το design των εστιατορίων με την Χρυσοκώνα Μαύρου

Pharaoh και Ιώδιο, δύο εστιατόρια που συζητήθηκαν και για το interior design. Τα υπογράφει το ίδιο πρόσωπο. Δεν είχα παρά να αναζητήσω την Χρυσοκώνα Μαύρου.

9 έθνικ εστιατόρια για γευστικά ταξίδια χωρίς σύνορα

Μπορεί να έχει μείνει μόνο ένας μήνας έως το τέλος του 2024, αλλά προλαβαίνετε να πάτε μέχρι το Χονγκ Κονγκ, το Περού, την Πολυνησία και το Μεξικό, με οδηγό τα εστιατόρια της πόλης που σερβίρουν πεντανόστιμα multi culti πιάτα, spicy κοκτέιλ και απρόσμενα επιδόρπια.

Πού τρώει και πίνει τώρα η Αθήνα

Μία updated λίστα με τα πιο φρέσκα projects της πόλης, που δείχνουν να κερδίζουν την προτίμηση του κοινού λίγο πριν τις γιορτές.

Η ταβέρνα (δεν) πέθανε, ζήτω η νέα ταβέρνα!

Είναι ιδέα μας ή μήπως το φαγητό που δοκιμάζουμε στα καινούργια μαγαζιά της πόλης μένει εντελώς πιστό στο παραδοσιακό συνταγολόγιο, αναδεικνύοντας την κλασική ταβέρνα στο απόλυτο τρεντ της εποχής;