Το 'Sense' και ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος συναντούν τον Μιχάλη Μάρθα

Μία ξεχωριστή βραδιά με γευστικές αναφορές στα Δωδεκάνησα από τον βραβευμένο σεφ της 'Μαραθιάς'.

Το 'Sense' και ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος συναντούν τον Μιχάλη Μάρθα

Το βραβευμένο 'Sense' του 'AthensWas Hotel' ετοιμάζει ένα ακόμη ξεχωριστό ταξίδι γεύσης για παλιούς και νέους φίλους, την Παρασκευή 1η Μαρτίου 2024. Ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος υποδέχεται στην κουζίνα του τον επίσης βραβευμένο Μιχάλη Μάρθα ('Μαραθιά'), στην αφετηρία μιας σειράς θεματικών γευστικών events που θα τρέξουν όλον τον Μάρτιο. 

Το 'Sense' και ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος συναντούν τον Μιχάλη Μάρθα 1

Για το πρώτο εξ αυτών, ο σεφ Μάρθας θα ανατρέξει στις γεύσεις της γενέτειράς του, Καλύμνου, και των Δωδεκανήσων. Με πολυετή εμπειρία σε διεθνώς αναγνωρισμένες κουζίνες εστιατορίων ('The Fat Duck', 'Daniel Berlin Krog'), ο Μιχάλης Μάρθας θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους δημιουργούς της γενιάς του, κάτι που άλλωστε μαρτυρά και η δουλειά του στη βραβευμένη με Top Notch και Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 'Μαραθιά' της Τήνου.

Το 'Sense' και ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος συναντούν τον Μιχάλη Μάρθα 2

To μενού του event θα είναι μια σύνθεση από εποχιακές πρώτες ύλες και υλικά που όπως λέει ο Καλύμνιος σεφ, θα πετούσε κανείς - μία παρόμοια προσέγγιση σαν αυτή που εφαρμόζει και στη 'Μαραθιά'. Πιάτα που στιγμάτισαν την πορεία του, όπως το 'παντζάρι' και η 'πυροκαμμένη σελινόριζα' θα σερβιριστούν με θέα Ακρόπολη, σε μια ξεχωριστή εμπειρία.

Η αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και παράδοση αποτελεί κοινό παρονομαστή για τη συνεργασία του με τον σεφ Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο και την ομάδα του 'Sense'


Info

Τιμή: €80/ άτομο

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Sense

(ξεν. «AthensWas») Διονυσίου Αρεοπαγίτου 5, Μακρυγιάννη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
20/11/2024

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.

8 γευστικές στάσεις στο Κολωνάκι

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στο Κολωνάκι συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από ατμοσφαιρικά wine bars και κοσμοπολίτικα ψαροφαγικά στέκια, μέχρι μοντέρνα bistro και street food με δημιουργική υπογραφή.

Ο "Paleos" είναι αλλιώς

Αύρα από τα παλιά στον πεζόδρομο της Αδριανού φέρνει το καινούργιο αυτό μεζεδοπωλείο με τη χαλαρή ατμόσφαιρα και τις προσεγμένες γεύσεις που προορίζονται για τη μέση του τραπεζιού.