Στη φωτεινή σάλα, όπου το θαλασσινό στοιχείο δίνει ηχηρό "παρών" σε περιβάλλον με ευχάριστη casual αύρα, "μπαρκάρουν" καθημερινά συνταγές με μοντέρνο ύφος φτιαγμένες με φρέσκες πρώτες ύλες. Οι 'Ψαράδες" όμως δεν επαναπαύονται σε αυτά και προσφέρουν τακτικά διαφορετικές εμπειρίες στους επισκέπτες τους.
Αυτό κάνουν και τώρα, καθώς την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, ο σεφ Γιάννης Λιάκου υποδέχεται τους Ηλία Σκουλά και Κώστα Μπουγιούρη για μία ξεχωριστή βραδιά με ένα μενού γευσιγνωσίας ειδικά διαμορφωμένο για την περίσταση.
Πιάτα όπως η σούπα του ψαρά με σαφράν, το καρπάτσιο μπαρμπούνι, η κρέμα καβουριού με μαύρη τρούφα ή το χουνκιάρ σφυρίδας θα προσγειωθούν στα τραπέζια και αναμένεται να μαγνητίσουν το γευστικό ενδιαφέρον.
Τα πιάτα της βραδιάς θα συνοδεύσουν σε ένα μοναδικό pairing τα κρασιά του κτήματος Χατζημιχάλη.
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.