Κάθε τέλος προσφέρει πάντα την ευκαιρία για μια καινούργια αρχή, και κάπως έτσι το βραβευμένο εστιατόριο "The Zillers" γυρίζει νέα σελίδα με επικεφαλής τον Βασίλη Ρούσσο, chef de cuisine μέχρι πρόσφατα στην εμβληματική "Selene" της Σαντορίνης υπό την καθοδήγηση του Έκτορα Μποτρίνι. Λάτρης της πρώτης ύλης όπως έχει δηλώσει σε παλαιότερη του συνέντευξη στο αθηνόραμα, ο Ρούσσος θα ξεδιπλώσει στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως τη δική του οπτική για ένα fine dining με ελληνικό χαρακτήρα που θα δίνει έμφαση στην εποχικότητα, τα προϊόντα από μικρούς παραγωγούς αλλά και από τη φάρμα του "The Zillers" στην Παιανία.
Η αρχή θα γίνει με δύο μενού γευσιγνωσίας, τα οποία θα ξεκινήσουν να σερβίρονται τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου, αμέσως μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες ανακαίνισης της κουζίνας, η οποία μεγαλώνει και γίνεται ανοικτή, αποκτώντας έτσι επαφή και αλληλεπίδραση με το μπαρ και τα κοκτέιλ που επιμελείται ο Στέφανος Δραγανιδάκης. Στο κομμάτι των επιδορπίων, όπως βεβαίως και στο "The Zillers Pastry Bar", συνεχίζεται η συνεργασία με τον σπουδαίο pastry chef Γιώργο Πλατινό, ενώ διακριτικές πινελιές ανανέωσης, κυρίως ως προς τον φωτισμό, θα δεχτεί επίσης η όμορφη σάλα του εστιατορίου.