Στο "NEW Hotel" η γαστρονομία της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου είναι art

Γιορτάζουμε τον έρωτα, με όποια ή όποιον επιθυμούμε, με ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι και πανοραμική θέα στην πόλη από το Art Lounge Rooftop.

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου NEW Hotel

"Love is the greatest refreshment in life" έλεγε ο Pablo Picasso και γιορτάζοντας αυτή τη μοναδική πηγή ανανέωσης που μας προσφέρει ο έρωτας, το "NEW Hotel", το εμβληματικό art & design hotel του αθηναϊκού downtown δεν θα μπορούσε να μην γιορτάσει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τόλμη και φαντασία. Στις 14 Φεβρουαρίου, λοιπόν, το "NEW Hotel" μάς προσκαλεί να γιορτάσουμε τον έρωτα, με όποια ή όποιον επιθυμούμε, με ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι και πανοραμική θέα στην πόλη από το Art Lounge Rooftop.

Ο έρωτας και η τέχνη είναι ένα από τα πιο δυνατά ζευγάρια της ιστορίας, με τον έρωτα να αποτελεί αστείρευτη πηγή έμπνευσης και την τέχνη όχι μόνο να αποτυπώνει αλλά και να δημιουργεί συναισθήματα. Επίσης, η αλήθεια είναι πως ο έρωτας πάντα περνάει από το στομάχι και στο κατεξοχήν design-oriented ξενοδοχείο της πόλης, με την υπογραφή του κορυφαίου Estudio Campana, το ατμοσφαιρικό upcycle περιβάλλον του Art Lounge Rooftop, με φόντο τη φωτισμένη πόλη, βάζει το καλύτερο σκηνικό για να συμβεί κάτι τέτοιο.

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου NEW Hotel

Γιορτάζοντας τον έρωτα και τις "διαδρομές" του, στις 14 Φεβρουαρίου ο Executive Chef του "NEW Hotel", Μπάμπης Κουντούρης, υπογράφει ένα ξεχωριστό μενού που έχει δημιουργήσει ειδικά για αυτή τη βραδιά συνδυάζοντας απροσδόκητες, αλλά αρμονικές γευστικές προτάσεις, όπως το ψητό καλαμάρι με ριζότο παντζαριού και πορτοκάλι, ή το μοσχαρίσιο φιλέτο με πουρέ καρότου και λικέρ βιολέτας.

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου NEW Hotel

Η γαστρονομία, αλλά και οι σχέσεις "απαιτούν" λεπτές ισορροπίες, δυνατές εκπλήξεις και εμπνευσμένους συνδυασμούς και τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου στο "NEW Hotel" θα μας πείσουν για του λόγου το αληθές.

Valentine’s Μενού

Καλωσόρισμα του Chef
Αρτοσκεύασμα
Χτένια ταρτάρ
πράσινο μήλο, σαλικόρνια, φιστίκι Αιγίνης, vinaigrette λευκού κρασιού, χαβιάρι Oscietra
Καλαμάρι ψητό
ριζότο παντζαριού, πορτοκάλι, ελιές Καλαμών
Ispahan sorbet
βατόμουρο, τριαντάφυλλο, lychee
Μοσχαρίσιο φιλέτο
πουρές καρότου, κρεμμύδι, λικέρ βιολέτας
Pre-dessert
Black Forest
μους πικρής σοκολάτας, Amarena compote, sorbet από κεράσι Morello

NEW Hotel, Φιλελλήνων 16 & Ναυάρχου Νικοδήμου 1 (είσοδος από Ναυάρχου Νικοδήμου)

Κρατήσεις: +30 210 3273170, +30 6946 379500 και εδώ.
Instagram: @yeshotelsgroup@artlounge_restaurant | Facebook: @YesHotels | ΤικΤοκ: @yes_hotels | Twitter: @YesHotelsGroup | LinkedIn: @YES! Hotels Group

Hashtags: #ArtLoungeRestaurant #ArtLoungeRooftop #YESHotelsGroup #ContemporaryHotels #DesignHotels

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.