Ήταν πριν τέσσερα χρόνια όταν ο Παύλος Κυριάκης ανέλαβε την κουζίνα του "The Zillers". Ο πολύ ταλαντούχος σεφ ολοκλήρωνε τότε έναν εύφορο κύκλο στη Σαντορίνη αναζητώντας πλέον μια έδρα στην Αθήνα και ο Γιάννης Βλαχογιάννης επιθυμούσε να βάλει το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως σε δυνατή γαστρονομική τροχιά. Ο χρόνος δικαίωσε αμφότερους, καθώς το "The Zillers"απέσπασε τον πρώτο του Χρυσό Σκούφο το 2021 ενώ την επόμενη χρονιά ήρθε και η διάκριση από τον οδηγό Michelin. Ακόμα πιο σημαντικό είναι βέβαια το γεγονός πως στην πορεία αυτών των ετών χαρήκαμε στο εστιατόριο μια σειρά από εξαιρετικές σπεσιαλιτέ που αποτυπώνουν το γαστρονομικό στίγμα του Κυριάκη, καθώς και πολλές ειδικές βραδιές με πολύ σημαντικούς και ακριβοθώρητους guest chefs από το διεθνές στερέωμα που πολύ σπάνια τιμούν τα μέρη μας.
Σημειώστε πως ο Κυριάκης θα βρίσκεται στην κουζίνα του "The Zillers" ως τα τέλη Φεβρουαρίου, ενώ πολύ σύντομα θα επανέλθουμε με λεπτομέρειες για τα επόμενα πλάνα τόσο του σεφ όσο και του εστιατορίου.