Κυριάκης – "Zillers": The end

Η συνεργασία του ταλαντούχου σεφ Παύλου Κυριάκη με το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Μητροπόλεως ολοκληρώνει τον κύκλο της.

pavlos1

Ήταν πριν τέσσερα χρόνια όταν ο Παύλος Κυριάκης ανέλαβε την κουζίνα του "The Zillers". Ο πολύ ταλαντούχος σεφ ολοκλήρωνε τότε έναν εύφορο κύκλο στη Σαντορίνη αναζητώντας πλέον μια έδρα στην Αθήνα και ο Γιάννης Βλαχογιάννης επιθυμούσε να βάλει το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως σε δυνατή γαστρονομική τροχιά. Ο χρόνος δικαίωσε αμφότερους, καθώς το "The Zillers"απέσπασε τον πρώτο του Χρυσό Σκούφο το 2021 ενώ την επόμενη χρονιά ήρθε και η διάκριση από τον οδηγό Michelin. Ακόμα πιο σημαντικό είναι βέβαια το γεγονός πως στην πορεία αυτών των ετών χαρήκαμε στο εστιατόριο μια σειρά από εξαιρετικές σπεσιαλιτέ που αποτυπώνουν το γαστρονομικό στίγμα του Κυριάκη, καθώς και πολλές ειδικές βραδιές με πολύ σημαντικούς και ακριβοθώρητους guest chefs από το διεθνές στερέωμα που πολύ σπάνια τιμούν τα μέρη μας.

Σημειώστε πως ο Κυριάκης θα βρίσκεται στην κουζίνα του "The Zillers" ως τα τέλη Φεβρουαρίου, ενώ πολύ σύντομα θα επανέλθουμε με λεπτομέρειες για τα επόμενα πλάνα τόσο του σεφ όσο και του εστιατορίου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.