Στη φωτεινή σάλα, όπου το θαλασσινό στοιχείο δίνει ηχηρό "παρών" σε περιβάλλον με ευχάριστη casual αύρα, "μπαρκάρουν" καθημερινά συνταγές με μοντέρνο ύφος φτιαγμένες με φρέσκες πρώτες ύλες. Οι 'Ψαράδες" όμως δεν επαναπαύονται σε αυτά και προσφέρουν τακτικά διαφορετικές εμπειρίες στους επισκέπτες τους.
Αυτό κάνουν και τώρα, καθώς την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, οι Γιάννης Λιάκου και Χρήστος Λάπας ετοιμάζουν μία ακόμη εμπειρία, με ένα μενού γευσιγνωσίας ειδικά διαμορφωμένο για την εν λόγω βραδιά. Πιάτα όπως σούπα με καϊκίσια κακκαβιά, ροφό καπνιστό, αλάτι και μοσχολέμονο, κυκλαδίτικη σαλάτα με ξινομυζήθρα σε κουκουβάγια, μπουγάτσα θαλασσινώνμε μετσοβόνε και γλυκιά κολοκύθα καθώς και φρικασέ θαλασσινών με τσιγαριστά χόρτα και αγριομάραθα θα μαγνητίσουν το γευστικό ενδιαφέρον.
Τα πιάτα της βραδιάς θα συνοδεύσουν κρασιά του κτήματος Θεόπετρα και αποστάγματα Τσιλιλή.