Κυριακή στο 'Jerár' για street food, κρασί και μπύρα

Μία διαφορετική προσέγγιση του δημοφιλούς εστιατορίου της Δάφνης, για την πιο ανέμελη ημέρα της εβδομάδας.

Κυριακή στο 'Jerár' για street food, κρασί και μπύρα

Κοντεύει να κλείσει δύο χρόνια ζωής το 'Jerár' και δεν είναι υπερβολή να πούμε πως κατόρθωσε να βάλει την περιοχή της Δάφνης στον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας. Αλλά και πολύ πιο μακριά από αυτόν. Το φροντισμένο εστιατόριο των Χάρη Νικολούζου και Γιώργου Καβακλή έχει άποψη και νοστιμιά. 

Πέρα από αυτά, φροντίζει τακτικά να αναθερμαίνει το ενδιαφέρον παλιών και νέων φίλων, με διάφορα events. Το αυτό ισχύει και τώρα, καθώς την επόμενη Κυριακή (21/01) οργανώνει ένα street food & wine event. 

Παράλληλα με τα πιάτα της κάρτας του, ο σεφ Νικολούζος θα σερβίρει ακόμη ένα χοτ ντογκ με πεσκανδρίτσα και ένα sando με γλυκάδια. Στο πλάι του πρώτου, ο σομελιέ Διονύσης Βασιλειάδης θα τοποθετήσει ένα λευκό blend Furmint - Riesling (Weingut Moric - περιοχή Balaton, Ουγγαρία) και τη μπύρα Tilquin à l'Ancienne Pinot Meunier ενώ για το δεύτερο, προτείνει ένα pairing με ένα λευκό blend Chardonnay - Sauvignon Blanc (La Castellada Collio, βόρεια Ιταλία) και τη μπύρα Strange Brew Cellar Jams Farmhouse Ale.


Info

Aγίας Βαρβάρας 55, Δάφνη
Tηλ: 210 9755764
14:00-18:00

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Jerár

Aγίας Βαρβάρας 55, Δάφνη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια