Την Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου, το βραβευμένο εστιατόριο με την υπέροχη θέα στην Ακρόπολη, φιλοξενεί τα κρασιά των οινοποιών του Συνδέσμου Οινοποιών Κεφαλονιάς και ο σεφ Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος μαζί με την ομάδα του, ετοιμάζουν ένα wine pairing menu ειδικά για τη βραδιά αυτή.
Μια γκάμα του terroir της Κεφαλονιάς μέσα από τα κρασιά των οινοποιείων Gentilini Winery, Κτήμα Χαριτάτου, Ορεάλιος Γη, Οινοποιείο Πετρακόπουλου, Οινοποιείο Σαρρή και Οινοποιείο Σκλάβου θα συμπλεύσουν με τα πιάτα του Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου, σε ένα μενού με έντονο το στοιχείο της μοντέρνας ελληνικής δημιουργίας, που χαρακτηρίζει άλλωστε και την κουζίνα του βραβευμένου σεφ.
Info
Κρατήσεις στο 210 9200240
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.