Ο Χάρης Μπονάνος μόνο άγνωστος δεν είναι στο ευρύ κοινό, καθώς συστήθηκε ουσιαστικά σε αυτό μέσω του MasterChef. Ο ταλαντούχος σεφ όμως τρέχει εδώ και 5 χρόνια το 'Hurry Up', ένα καινοτόμο street food pop-up project, που ίσως έχεις συναντήσει σε κάποιο δημοφιλές φεστιβάλ ή γευστικό event.
Το εν λόγω κόνσεπτ ετοιμάζεται να αποκτήσει πια και εστιατορική υπόσταση, καθώς ο σεφ Μπονάνος, μαζί με τον Κωστή Καρατζιά ('Tarantino Burgers') θα παρουσιάσουν πολύ σύντομα -υπολογίζεται προς τα τέλη Φεβρουαρίου- το 'Hurry Up Street Food'. Πιάνοντας πόστο στο Κουκάκι και την οδό Βεΐκου, θα στεγάζεται σε έναν χώρο με αισθητικό ύφος κάπου ανάμεσα στο Βερολίνο και την Σκανδιναβία και θα σερβίρει fusion φαγητό δρόμου, που θα πατά σε μία fine comfort φιλοσοφία.
Ένα 'εστιατορικό' street food, που θα περικλείει μεν τη φυσιογνωμία και τις βασικές απαρχές του 'χεράτου' φαγητού αλλά θα έχει και τεχνικές.
Στην κάρτα του θα βρίσκει κανείς περίπου 10 προτάσεις, με εύρος από φρέσκα ραβιόλι και gyozas μέχρι τα signature baos), τα οποία θα πλαισιώνονται με 5 επιλογές σε νεοκοσμίτικα κρασιά και 2 εμφιαλωμένα cocktails.
Όπως συνηθίζουμε να αναφέρουμε κατά τα δημοσιογραφικά κλισέ, περισσότερα προσεχώς.
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.