Στο 'Smash`n Bun' (και) για τα burgers τριών κορυφαίων σεφ

Το burger σποτ του Κολωνακίου σβήνει τρία κεράκια και το γιορτάζει με σπέσιαλ μπιφτεκόψωμα από Άνταμ Κοντοβά, Έκτορα Μποτρίνι και Βασίλη Μουρατίδη.

Στο 'Smash`n Bun' (και) για τα burgers τριών κορυφαίων σεφ

Eκλεκτός, 100% ελληνικός μοσχαρίσιος κιμάς dry aged 40 ημερών, ζυμωμένος μόνο με αλάτι, ψήσιμο στην καυτή πλάκα, αφράτο χειροποίητο ψωμάκι από βιολογικό αλεύρι, bio υλικά όπως το τυρί, το μπέικον κι η ντομάτα. Κι έπειτα, το άγγιγμα του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου. Η επιτυχημένη συνταγή συνεχίζεται για τρία ολόκληρα χρόνια για το 'Smash`n Bun', με το κολωνακιώτικο burger σποτ να σβήνει αντίστοιχα κεράκια στην τούρτα της ζωής του.

Το Smash n' Bun

Αρχής γενομένης από τον μήνα που διανύουμε (πιο συγκεκριμένα από τις 15/01), ο 'Άνταμ Κοντοβάς δημιουργεί ένα burger από μοσχαρίσιο και αρνίσιο κιμά με τυροκαυτερή, τσένταρ, ντομάτα, γαλλική σαλάτα, τραγανό κρεμμύδι και κίμτσι, συνδυάζοντας ελληνικές, ευρωπαϊκές αλλά και ασιατικές ιδέες, στις οποίες έχει άλλωστε και ιδιαίτερη αδυναμία. 

Τον Φεβρουάριο, τη σκυτάλη παραλαμβάνει ο 'Έκτορας Μποτρίνι. Ο επιδραστικότερος Έλληνας σεφ -όπως αναγνωρίστηκε από 200+ κορυφαίους συναδέλφους του που συμμετείχαν στη μεγάλη ψηφοφορία του Αθηνοράματος και των Χρυσών Σκούφων- έχει στα σκαριά ένα από μοσχαρίσιο κιμά που, θυμίζοντας την κερκυραϊκή παστιτσάδα, θα αποδίδει φόρο τιμής στον ελληνικό τόπο καταγωγής του, την Κέρκυρα.

Η εορταστική γευστική εξτραβαγκάντζα του 'Smash`n Bun' ολοκληρώνεται τον Μάρτιο, με τον επίσης βραβευμένο Βασίλη Μουρατίδη. Το δικό του μπιφτεκόψωμο -το Burger Caprese- θα μοσχαρίσιο μπιφτέκι, πέστο, ντομάτα, τηγανητή μοτσαρέλα, ρόκα και μαγιονέζα με λιαστή ντομάτα.

Διαβάστε Επίσης

Προφανώς και τα τρία burgers, μαζί με όλες τις υπόλοιπες προτάσεις του 'Smash n' Bun' θα τις γευθείς στο γνωστό σημείο του Κολωνακίου καθώς και στο χώρο σου μέσω της Wolt.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Smash ‘n’ Bun

Πατριάρχου Ιωακείμ 48, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Γιάννης Γαβαλάς στο Ark και το "Ημερολόγιο των Σεφ"

Ο δημιουργός της υπέροχης Αρακλειάς, καλεσμένος του Γιάννη Μπαξεβάνη για μία ακόμη νόστιμη βραδιά στη Γλυφάδα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
11/11/2024

Οι Jonathan Brincat και Θάνος Φέσκος συναντούν τον Γρηγόρη Κίκη στο Upon

Ένα πολυβραβευμένο six-hands βράδυ στο δημοφιλές σποτ του Παλαιού Φαλήρου.

Στο multi culti Νέο Ψυχικό

Τη γειτονιά μου την έχω πει πολλά πράγματα, multi-culti δεν θα μου περνούσε από το μυαλό ποτέ. Το Νέο Ψυχικό όμως δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη…

Εκεί θα φας και θα πιεις μετά τον Μαραθώνιο

Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς για την 10η ημέρα του Νοεμβρίου, μετά το σημαντικό αθλητικό event.

'Αλεξ Βασιλάτου και Γρηγόρης Κίκης στη λίστα 30 Under 30 του Forbes

Δύο αληθινά αστέρια της γεύσης στους 30 πιο επιδραστικούς νέους κάτω των 30 ετών για το 2025.

The Best Chef Awards 2024: Ο Rasmus Munk στην κορυφή των καλύτερων σεφ του κόσμου

Ο προβοκάτορας μύστης του ευ τρώγειν αναδείχθηκε κορυφαίος σεφ του πλανήτη για φέτος, σύμφωνα με τον έγκριτο θεσμό.