Eκλεκτός, 100% ελληνικός μοσχαρίσιος κιμάς dry aged 40 ημερών, ζυμωμένος μόνο με αλάτι, ψήσιμο στην καυτή πλάκα, αφράτο χειροποίητο ψωμάκι από βιολογικό αλεύρι, bio υλικά όπως το τυρί, το μπέικον κι η ντομάτα. Κι έπειτα, το άγγιγμα του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου. Η επιτυχημένη συνταγή συνεχίζεται για τρία ολόκληρα χρόνια για το 'Smash`n Bun', με το κολωνακιώτικο burger σποτ να σβήνει αντίστοιχα κεράκια στην τούρτα της ζωής του.
Αρχής γενομένης από τον μήνα που διανύουμε (πιο συγκεκριμένα από τις 15/01), ο 'Άνταμ Κοντοβάς δημιουργεί ένα burger από μοσχαρίσιο και αρνίσιο κιμά με τυροκαυτερή, τσένταρ, ντομάτα, γαλλική σαλάτα, τραγανό κρεμμύδι και κίμτσι, συνδυάζοντας ελληνικές, ευρωπαϊκές αλλά και ασιατικές ιδέες, στις οποίες έχει άλλωστε και ιδιαίτερη αδυναμία.
Τον Φεβρουάριο, τη σκυτάλη παραλαμβάνει ο 'Έκτορας Μποτρίνι. Ο επιδραστικότερος Έλληνας σεφ -όπως αναγνωρίστηκε από 200+ κορυφαίους συναδέλφους του που συμμετείχαν στη μεγάλη ψηφοφορία του Αθηνοράματος και των Χρυσών Σκούφων- έχει στα σκαριά ένα από μοσχαρίσιο κιμά που, θυμίζοντας την κερκυραϊκή παστιτσάδα, θα αποδίδει φόρο τιμής στον ελληνικό τόπο καταγωγής του, την Κέρκυρα.
Η εορταστική γευστική εξτραβαγκάντζα του 'Smash`n Bun' ολοκληρώνεται τον Μάρτιο, με τον επίσης βραβευμένο Βασίλη Μουρατίδη. Το δικό του μπιφτεκόψωμο -το Burger Caprese- θα μοσχαρίσιο μπιφτέκι, πέστο, ντομάτα, τηγανητή μοτσαρέλα, ρόκα και μαγιονέζα με λιαστή ντομάτα.
Προφανώς και τα τρία burgers, μαζί με όλες τις υπόλοιπες προτάσεις του 'Smash n' Bun' θα τις γευθείς στο γνωστό σημείο του Κολωνακίου καθώς και στο χώρο σου μέσω της Wolt.
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.