Στο 'Smash`n Bun' (και) για τα burgers τριών κορυφαίων σεφ

Το burger σποτ του Κολωνακίου σβήνει τρία κεράκια και το γιορτάζει με σπέσιαλ μπιφτεκόψωμα από Άνταμ Κοντοβά, Έκτορα Μποτρίνι και Βασίλη Μουρατίδη.

Στο 'Smash`n Bun' (και) για τα burgers τριών κορυφαίων σεφ

Eκλεκτός, 100% ελληνικός μοσχαρίσιος κιμάς dry aged 40 ημερών, ζυμωμένος μόνο με αλάτι, ψήσιμο στην καυτή πλάκα, αφράτο χειροποίητο ψωμάκι από βιολογικό αλεύρι, bio υλικά όπως το τυρί, το μπέικον κι η ντομάτα. Κι έπειτα, το άγγιγμα του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου. Η επιτυχημένη συνταγή συνεχίζεται για τρία ολόκληρα χρόνια για το 'Smash`n Bun', με το κολωνακιώτικο burger σποτ να σβήνει αντίστοιχα κεράκια στην τούρτα της ζωής του.

Το Smash n' Bun

Αρχής γενομένης από τον μήνα που διανύουμε (πιο συγκεκριμένα από τις 15/01), ο 'Άνταμ Κοντοβάς δημιουργεί ένα burger από μοσχαρίσιο και αρνίσιο κιμά με τυροκαυτερή, τσένταρ, ντομάτα, γαλλική σαλάτα, τραγανό κρεμμύδι και κίμτσι, συνδυάζοντας ελληνικές, ευρωπαϊκές αλλά και ασιατικές ιδέες, στις οποίες έχει άλλωστε και ιδιαίτερη αδυναμία. 

Τον Φεβρουάριο, τη σκυτάλη παραλαμβάνει ο 'Έκτορας Μποτρίνι. Ο επιδραστικότερος Έλληνας σεφ -όπως αναγνωρίστηκε από 200+ κορυφαίους συναδέλφους του που συμμετείχαν στη μεγάλη ψηφοφορία του Αθηνοράματος και των Χρυσών Σκούφων- έχει στα σκαριά ένα από μοσχαρίσιο κιμά που, θυμίζοντας την κερκυραϊκή παστιτσάδα, θα αποδίδει φόρο τιμής στον ελληνικό τόπο καταγωγής του, την Κέρκυρα.

Η εορταστική γευστική εξτραβαγκάντζα του 'Smash`n Bun' ολοκληρώνεται τον Μάρτιο, με τον επίσης βραβευμένο Βασίλη Μουρατίδη. Το δικό του μπιφτεκόψωμο -το Burger Caprese- θα μοσχαρίσιο μπιφτέκι, πέστο, ντομάτα, τηγανητή μοτσαρέλα, ρόκα και μαγιονέζα με λιαστή ντομάτα.

Διαβάστε Επίσης

Προφανώς και τα τρία burgers, μαζί με όλες τις υπόλοιπες προτάσεις του 'Smash n' Bun' θα τις γευθείς στο γνωστό σημείο του Κολωνακίου καθώς και στο χώρο σου μέσω της Wolt.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Smash ‘n’ Bun

Πατριάρχου Ιωακείμ 48, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
20/11/2024

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.

8 γευστικές στάσεις στο Κολωνάκι

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στο Κολωνάκι συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από ατμοσφαιρικά wine bars και κοσμοπολίτικα ψαροφαγικά στέκια, μέχρι μοντέρνα bistro και street food με δημιουργική υπογραφή.

Ο "Paleos" είναι αλλιώς

Αύρα από τα παλιά στον πεζόδρομο της Αδριανού φέρνει το καινούργιο αυτό μεζεδοπωλείο με τη χαλαρή ατμόσφαιρα και τις προσεγμένες γεύσεις που προορίζονται για τη μέση του τραπεζιού.